sunnuntai 22. marraskuuta 2009

MAHTAVAA MARRASKUUTA


Uskomattomalta tuntuu tämä, yleensä alkutalveksi mielletty aika! Niin lämmintä, aurinkoista ja kaunista. Tunnin verran tepastelin tuolla ulkosalla, pihapiiriä ympäröivässä luonnossa. Talon takana, luonnontilassa rehottavan ojanvarren haaveilen joskus tulevaisuudessa muuttuvan vielä ihanaksi ”rantabulevardiksi”, johon pari penkkiä matkanvarrelle.

LUE SINUHESTA LISÄÄ

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, kolmas ylhäältä ihan pyysi minua mukaansa.

  Täällä tuli jo lunta ja hain reippaasti esille kaiken maailman lumen työntimet yms. Nyt vein ne pois ja toin tilalle haravan. Tänään istutin eli siirsin semmoisia kukkia, joiden nimi on joko elokuun tai lokakuun asteri. Kaunis softi lila väri kukinnoissa. Mutta ne kukkivat minulla vasta marraskuulla ja niin kauan kuin lumi ne peittää, joten kutsun niitä marraskuun astereiksi. En ole koskaan ennen jakanut perennoja marraskuulla!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Ei uskoisi että on marraskuun lopun kuvia.

  VastaaPoista
 3. Tuo ojanvarsi oli muutama vuosi sitten vielä aivan risukasvuston peitossa. Vaikka lähettyvillä oleva pieni metsäpala ei olekaan omaa eikä myynnissä, lupasi kiltti vanhaisäntä minun karsia ja siistiä siellä. Ja sinnehän riennän aina jos ennätän. Nyt näkyy jo risukon läpi valo ja muutenkin metsä muuttunut edukseen. Haaveilen edelleen omasta rantabulevardista ja uskon jonain päivänä haaveen toteutuvan.

  Lokakuun asterit. Kuulostaapa houkuttelevalta. Nyt näyttää ilmeisen ilmastomuutoksen lämpenemisen johdosta myös puutarhakausi pidentyneen, kiva. Tänäänkin täällä + 8!

  VastaaPoista
 4. Ei todellakaan uskoisi marraskuussa otetuiksi kuviksi. Viikonlopun sää oli täällä aivan ihana ja olin siitä lähes hurmiossa.

  VastaaPoista
 5. Sielläkin on pilkahtanut aurinko, täällä myös sunnuntaina, mutta ei enää tänään.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia!
  Sunnuntaina meillä paistoi aurinko, mutta nyt on taas tasaisen harmaata. Kovasti aurinkoa kaipaan, kyllä se vaan niin läsnäolollaan piristää.

  VastaaPoista
 7. Arleena; aivan upea oli viikonloppu airingon ansiosta! Kiva, että saitte tekin siitä nauttia. Alkuviikosta sitten palattiinkin kaamoksen pimeään.

  Susanne; täälläkin taas tasaisen harmaata. Eikös teilläkin piakkoin aurinko aukene, kun pääsette sinne etelän aurinkoon. Ja oliko peräti kahdeksi viikoksi?

  VastaaPoista
 8. Rita, katso mun blogi NYT. Sinun kommentointisi siinä asennemuutoksessa Sinuheen oli niin kiinnostava, että postasin koko hela hoidon vielä kerran. Linkitin sinut kahdesti. En voinut edes vaihtaa omaa kuvaani, sillä tekstissä luki, että minä en piiloudu huntuihin, joten...;-)

  VastaaPoista
 9. Marraskuu on hienoa, kuten kuvistasi näkyy.

  VastaaPoista
 10. Hannele, niin on. Onkohan tämä ilman muutoksen ansiota?

  VastaaPoista