lauantai 28. marraskuuta 2009

VIIKONLOPPUA

Oikein ääneen tulee nykyisin (toistankohan jo itseäni?) ylistettyä näitä nautinnollisia viikonloppuja. Vaikka eihän nämä mitään…vain tavallista (pikaista) viikkosiivousta, pyykinpesua ja sen sellaista pakollista puuhaa. Mutta kuitenkin tuntuu toisin mukavalta, levollisesti tehdä noita tavallisena arkikiireessä koettuja hommia. Tähän tunnelmaan.
Illaksi tiedossa mielenkiintoisia ohjelmia : Yle radio 1:stä klo 19.03 Lukupiiri
klo 22.30 Teemalta.

Heräteosto. Pakkohan näitä oli eilen ostaa, kun huomasin. Valkoiset tulppaanit ovat kestosuosikkejani.

8 kommenttia:

 1. Minäkin pidän valkoisita tulpaaneista, tosin nyt ostin viikonlopuksi kimpullisen valkoisia ruusuja kun niitä sai ruokakaupasta vain 5,90 euroa per kimppu. Ja hyvin ovat kestäneet.
  Pitää kypsyä vähän joka puolelta jotta osaa antaa arvon näille rauhaisille lempeille viikonlopuille:-)

  VastaaPoista
 2. Sitä se varmaan on Maaretta, kypsymistä, ikääntymisen myötä viisastumista antaa arvoa tällaisille viikonlopuille. Ja kun on saanut osansa hulinasta ja touhusta voi siitä kylläisenä nautti pesäkolonsa rauhaisuudesta.

  VastaaPoista
 3. Vaikka viikonloppuihin mahtuu siivousta, pyykinpesua yms. niin on myös mahdollisuus olla ulkona valoisaan aikaan (näinä pimeinä aikoina).
  Sain tänään istutettua kaikki loput kukkasipulit ja hain vielä kuusenoksia kranssia varten:)

  VastaaPoista
 4. Juuri niin, Pioni! Mattoja sisään kantaessani huomasin, että hieman sataa ja siitä sitten päädyin sisälle vain jäämään. Nyt olen saanut olla rauhassa tässä koneen äärellä ja käydä blogikierroksia tekemässä, hyvä.

  Mahtavaa tuo kukkasipulilöytösi! Se meni kyllä niin nappiin tällaisena leutona syksynä. Ja keväälläpä sitten paremmin näkee kuinka nappiin.

  VastaaPoista
 5. Valkoista kuulasta, lepoa virikkeitten tulvaan sielu kaipaa viikonloppuun, sitä ovat myös kukkasi. Löysin minäkin sen valkoisen amaryllikseni, vielä nupulla. Chopin sopii hyvin seuraksi.

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. Katriina, olen iloinen valkoisesta löydöstäsi!
  Samoin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Rita, minun joulukukkani on aina valkoinen amaryllis. Milloinkahan se pitäisi ostaa, että on jouluna kaunein... En muista...

  Jokohan illalla olisi Adventti vähän ohi ja voisi astua esiin kympin kärki: Naiset joita ihailen?

  VastaaPoista
 8. Leena, valkoinen amaryllis on näyttävän ihana joulukukka.

  Naiset, joita ihailen teema osoittautui oletettua vaikeammaksi. Aloin varmaan liian tosissani ja syvällisesti tätä miettimään ja siitä johtuen ei hetkessä synnykään. :)
  Palaampa siihen aiheeseen pikimmiten eli jatkamaan sen työstämistä.

  VastaaPoista