perjantai 13. joulukuuta 2013

SEIJAN PÄIVÄ
Seijan seurauksilta säästytty, eikä Einoa pahempaa  pihapiirissä. Päivännäöllä, työmatkanvarrella näkyi kyllä Seijakin saaneen näkyvää aikaiseksi, suuria mäntypuita kellistetyksi ristiin rastiin. Nyt on jo rauhoittunut ja levollisemmaksi luonto laannut.Oi, oikein ihmetellä täytyy kuinka pian sitä alkaa toimeen tarttumaan uudessa pestisssään. Välillä on niin ahdistanut, kun uusien ohjelmien ja salasanojen kanssa takkuaa ja nimet hakusalla. Vaan kaikesta huolimatta on vaivan fäärti tämä uusi työ! Maaliskuussa saan osallistua erääseen työhön liittyvään  mielenkiintoiseen ja innostavaan tapahtumaan pääkaupungissa!


Poika pani Bremenin matkakuvia. Viettivät vaimonsa kanssa pari päivää joulukaduilla kulkien. Innostuneita viestejä lähettivät ja paljon kuvia. Yritin niitä sitten tähän liittää, vaan hienot joulukatukuvat muuttuivat harmillisesti epätarkoiksi, joten tuohon vanhaan kuvaan oli päädyttävä. Kohta reissultaan palaavat kotiin...
Jospa itsekin pääsisi pääsiäisen alla johonkin tuollaiseen...
13 kommenttia:

 1. Olin tänä iltana tunnelmoimassa Korkialan sisarusten Joulukonsertissa ja kuinka kauniisti he laulavatkaan! On ilo kuunnella sellaisia jotka sen osaavat. On hyvä hiljentyä välillä ja nauttia rauhassa ja kiireettä joulumusiikista.
  Huomenna pakkaan kimpsut autoon ja menen ystäväni kanssa Kaarlelanmuseolle joulumarkkinoille. Ja sunnuntaina olisi mielenkiintoista käydä Jukkolalla ja maanantaina Tarja Turunen Kokkolassa... Milloinkahan sitä joulusiivouksia ehtisi tehdä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tapahtumia, joihin olet itsesi vienyt ja viet!
   Poikkesin eilen työpäivän päätteeksi ihanaan lahjatavaraliikkeeseen ja tein onnistuneen lahjaostoksen.
   Sinne pistäytyminen ja jo jouluisten tavaroiden katselu virkisti ja sai hyvälle mielelle.
   Jukkolan mäelle minäkin iltapäivällä, jospa nähdään :)
   Näillä vuosi itselläni joulu- ja juhannussiivoukset ovat alkaneet mennä limittäin ja lomittain, tasaisesti jatkuu koko vuoden.

   Poista
 2. Uudet sanat ja salasanat kirjoitetaan ylös pikku vihkoon...
  Minäkin tykkään leikkailla: http://formklippningtopiary.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näinhän minäkin suunnittelin tekeväni :)

   Poista
 3. Meiltä Seija-myrsky katkaisi muutamaksi tunniksi sähköt ja vedentulon. Onneksi myrsky on taas ohi ja näyttää kaunis pakkaspäivä tänään tulevan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitempi sähkökatkos on kyllä ikävää.
   Meillä vain räpsähti ja heti palautuivat.
   Selkeäksi ja kauniiksi palautui sää.

   Kiitos, sitä samaa sinulle!

   Poista
 4. Bremenin vanhakaupunki on kyllä ihana paikka!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin Seijan vierailusta ja riehunnasta päästiin pelkällä säikähdyksellä, vaikka myrsky olikin paljon rajumpi, kuin Eino. Sähköt menivät useampaan otteeseen, mutta pihapuut pysyivät onneksi tässäkin myrskyssä pystyssä. Pihaantulotie tosin oli, kuin pommin jäljiltä täynnä käpyjä ja oksanpätkää.
  Hyvää viikonloppua ja kolmatta adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa samalta kuin täälläkin. Saisi taas pihan ja kotitien haravoida.

   Kiitos, kutkuttavaa joulun odotusta!

   Poista