torstai 11. heinäkuuta 2013

VALMISTA TULI

Valmista tuli! Eilen saatiin kuistin toiselle puolellekin lasikatto koottua. Kyllä tuli hienoa! Vielä on tehtävä pientä viimeistelyä koko terassin suhteen. Niinpä siinä usein käy, että kun aletaan jotain fiksata, niin homma tahtoo laajeta alkuperäissuunnitelmista. Nytkin, on aivan pakottavaa hankkia valkoiset terassikalusteet. Huomenna täytyy käydä  katsastamassa kaupungissa sopivia kalusteita. Laitanpa sitten vasta kuviakin, kun on saatu terassi kokonaan järjestykseen. Tuohon ulkonurkkaan olen esittänyt toivomusta saada tulevaisuudessa vielä pätkän lasiseinää…


Näppärät nuo tavalliset ja edulliset sälekaihtimet, tykkään.


Tällaisissa lasin laittamisissa ei kauan mennyt. Oli hyvä ajankohta tehdä tuollaista työtä tällaisissa sääolosuhteissa, kun heinäkuun helteistä ei ole tietoakaan.


Paranneltiin...

12 kommenttia:

 1. Hienoa! Minäkin tykkään valkoisista puutarhakalusteista, vaikka maisema-arkkitehdit aina suosittelevat niiden tilalle sinisiä. Yhden siniset pienet on sisääntulossa, mutta muuten on valkoiset.

  Kivat, näppärät, tarpeelliset ovat nuo sälekaihtimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin minä, jo lasna ollessain valkoiset puutarhakalusteet tuntuivat hienoilta ja romanttisilta. Siniset antavat mukavaa raikkautta.

   Nuo sälekaihtimet ovat aivan välttämättömät häikäisevässä ilataauringossa, muuten piti aina varjoa olla aukaisemassa. Nuo löytyivät Jyskistä ;) Markiisia ei tarvita.

   Poista
  2. Nyt vasta huomaan tuon kokonaisuuden: Aivan mahtava kun se on noin moelmmilla puolilla.

   Me postimme nyt partsilta, joka on käytössä paljon alaterassia enemmän markiisit, kun tuli se Sungrade-katos. Villiviini kiertää sitä jo. Olimme halunneet myös ison parvekkeen toiseen päähän toisen samanlaisen, mutta ne oli myyty loppuun kaikki. Ehkä mun olisi kannattanut vaieta siitä, sillä selvästi myynti kuumeni;)

   Poista
  3. Juu, kokonaisuus näyttää onnistuneelta. Pylväät talon edustalla ovat aina kiehtoneet, nyt ne on. Mies tuumasi, että ne olisi voineet olla vielä hieman jämerämmät. Totesi, että ei olisi homma eikä mikään sellaiset vaihtaa tilalle, käy. Teidän parveke on ihana vapaa-ajan vietto paikka! Varmasti kuumeni, uskon minäkin!

   Poista
 2. Kyllä vaan! Ja sateestakaan ei pahemmin riesaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt kelpaa istuskella ja nauttia terassilla! Kaunista!
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kiitos! Miehen kanssa lasikaton alla istuskellessa tyytyväisnä myhäillään ja edessä olevia syyssateita jo aivan innolla ootellaan ;)

   Kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 4. Niin ne vaan suunnitelmat tuppaa laajenemaan...
  Hyvännäköistä olette tehneet. Ja valkoiset kalusteet sopii tuohon loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellaista kivaa etenemistä, ideoita tupsahtaa.
   Mies vielä palkkirakennelman ruuveja kiristelee ja maalailee kertaalleen koko kehikon. Valkoisia kalustuksia emme lauantaina onnistuneet löytämään. Etsintää jatketaan. Terrassa olisi ollut yksittäinen pöytä. Yhdessä toisessa paikassa valkoiset tuolit, mutta vain 3 kappaletta.

   Poista
 5. Onneksi olkoon! Terassista tuli todella kaunis ja tyylikäs! Valkoiset kalusteet kruunaavat tunnelman <3

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olen tosi tyytyväinen miehen kättenjälkiin ;)
   Juu, valkoinen yhtenäistää ja harmoniseeraa koko luomuksen.

   Kiitos, sitä samaa sinulle!

   Poista