sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

EI EDES VÄLIERIIN- Vieraita tulossa, isäntä jo malttamattomana kurkkii ...

Olin loppuviikosta  vähän samanlaisissa tunnelmissa ja tuntemuksissa kuin pelaajat taannoisessa Italia –Uruguaiy pronssipelissä; tasaväkistä peliä, 30 asteen helteessä  jatkoaikaan ja rangaistuslaukauksiin edetessä. Väsyneenä kysyy motivaatiota ja pitkäjännitteisyyttä saattaa peli kunniakkaaseen loppuun. Itseltäni se ei kaikilta osin  tuntunut onnistuneen  niin kuin voitokkailta italialaisilta. Noh,  toki palkkiotkin aivan eri luokkaa siinä lajissa. Meikälle aina  sama summa kuukausittain vaikka kuinka olisi pinnistänyt ja venynyt loistaviin kaksoistorjuntaa verrattaviin suorituksiin.

Tappio- ja mitätöimismielialaista vuodatusta? Voipi ollakin, ja saa sitä välillä vuodattaakin, tuntuu hetken päästä jo helpottavalta. Joskus on viisasta kyseenalaistaa omia tekemisiään ja asenteitaan, höllätä ideaaleita pyrkimyksiään.Pysähtyä niin sanotusti kuuntelemaan itseään, että tätäkö vai tuotako todella haluaa.

Mukava viikonloppu oli taas hyvää vastapainoa vaativalle työviikolle. Perjantaina pidettiin illanistujaiset, grillausta pienellä porukalla ja lopuksi mukavan musiikillista makustelua. Kaikki sellainen palauttaa balanssiin ja on  plussabonusta mielelle. Kyllä vaan hyvä ruoka kivalla porukalla  toimii aina!  Pronssisijaan tai edes välieriin omassa elämässäni en halua pyrkiä, riittää tämä tavallisen hyvä elämä.

IHANAN HELLYTTÄVÄ

4 kommenttia:

 1. Suunnantarkistelua pitäisi itsekin harrastaa enemmän...

  Hieno postaus ja tärkeä aihe, kiitos tästä!

  Hyvää alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Jo pitemmän aikaa olen tuntenut (en ainut) olevani aikamoisen Artun alaisena.

   Kiitos, sitä samaa sinulle!

   Poista
 2. Laiskottelen, jättänyt Lutherilaiset ajattelut jatkuvista hommista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pannut itselleni tietyn päämäärään ja välillä se tuntuu itseä kohtaan väärin ;) Kotona voin kyllä laiskotella, mutta haluaisi tehdä paljon kaikenlaista kivaa ja toteuttaa ideoitaan, mutta voimia ei sitten riitäkkään. Noh`kohta lomaa kolme viikkoa!

   Poista