maanantai 21. tammikuuta 2013

KEVÄTTÄ AJATELLEN


Kuva
Tänään oli vapaapäivä, mutta se meni osittain eräässä sovitussa tapaamisessa. Ajoin aamutuimaan ihanissa maisemissa ja säässä hyvillä mielin. Perillä vastailin minulle tehtyihin kysymyksiin ja tein itsekin vastavuoroisesti muutaman kysymyksen. Aivan mukavalta tuntuva tapaaminen. Vielä jäljestä päin miettii, että olisi pitänyt huomata vastata niin ja niin…  Jäi samanlainen tunne  tapaamisesta kuin aikoinaan pyrkiessäni erikoistumisopintoihin.

OHTAKARISTA viime vuonna näihin aikoihin.


                                     Jihuu Jihuu!
Uskomatonta, sain kirjallisentyöni, kehittämistyön raporttiosan valmiiksi!  Lähetin sen äsken sähköpostissa, aah. Syksyllä vielä tuntui, että en kyllä koulutusta jaksaisi ja jätän homman sikseen, vaan tässä sitä nyt ollaan. Toukokuun lopulla olisi koulutuksen päätöstilaisuus, unbelievable!
Piti suoda tänään itselle  lepoa kaiken vastapainoksi. Pakkaan herkästi ahdistumaan, kun vaan olen enkä muka saa mitään aikaiseksi. On oikein vakuuteltava itselle, että onhan toki ahkeroinut ja aikaansaanut - siinä kyllä kyllin.

Perjantaina olimme kylässä. Olipa mukavaa pitkästä aikaa nähdä ja puhella ystävien kesken! Itse en ole saanut aikaiseksi kutsuttua  ketään. Mutta aikomusta kylläkin…
Ensi viikolla pidän taas  vapaapäivän. Nyt on huolettomampaa jäädä vapaalle, kun töissä on työntekijä jolle voin työni jättää. Tuleva helmikuu näyttäisi olevan mielenkiintoisia tapahtumia täynnä, joka viikolle jotain. Pari mukavaa koulutuspäivää, Helsingin reissu,  Kokkolan Talviharmonikka, jossa  Richard Galliano. Kyllä kelpaa!


6 kommenttia:

 1. Luulin kuvaa sinun pihaltasi näpsityksi, ihan yhtä kaunista on nyt luonnossa täälläkin!
  Onkohan Ohtakarissa noin sulaa nytkin, en ole käynyt tänä talvena.
  Kivaa että vapaapäiväsi sujui hyvin. Ja helmikuussa teillä on vaikka mitä kivaa odotettavissa!
  Minullakin on yhdet messut edessä ja matkaa pukkaa maaliskuussa. Kivaa odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kauniin symmetristä puuta meiltä ei löydy. Vaan muuten on luonto kyllä niin huurteesta upea. Kun en onnistunut itse saamaan näyttäviä kuvia tästä kauneudesta, niin lainakuvaan oli turvauduttava.

   Viime vuosina ollaan miehen kanssa opittu hellittämään ja tekemään pikku reissuja ja muuta mukavaa. Se on hyvä se.

   Kiva kuulla maaliskuun suunnitelmistasi, ne piristävät ihanasti erilaisuudellaan!

   Poista
 2. Onnittelut! Olet sinä eteenpäinmenevä ja aikaansaava nainen, voin vain ihailla. Työläältä tuntuva opiskelu potkii kuitenkin eteenpäin ja kohottaa itsetuntoa. Ja henkistä kanttia sinulla tuntuu riittävän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyytyväinen olen. Välillä hämmästyy, kuinka kaikista tehtävistä onkin suoriutunut. Kiitos ihanan esimieheni, joka on samassa koulutuksessa kanssani, kannustamme toisiamme.


   Henkistä kanttia tämä on vahvistanut, kyllä.

   Poista