perjantai 25. tammikuuta 2013

EI USKALLA ÄÄNEHEN SANUA


 Työmatkoja on sulostuttanut ihanat luonnonnäkymät.
sitä, kuinka hyvältä työelämässä taas  tuntuukaan. Muutosten, uudistusten ja  työnjaon ansiosta työhön on saatu kaivattua selkeyttä ja uutta voimaa. Viime vuosi vedettiin aika tiukoilla ja siksipä nyt vuodenalun parannukset tuntuvatkin mahtavilta. Työjoukko alkaa olla mitä ihanteellisin ja sen myötä työt luistavat entistä laadukkaammin hyvien työntekijöiden ansiosta, kyllä kelpaa! Aamukahvitunnilla virisi myös tosi hyvää keskustelua parin työkaverin kesken.

Työpäivän jälkeen miehen kanssa treffaattiin viikonlopun kauppaostosten tiimoilta,  aina yhtä ilostuttavaa hänen kanssaan! Oli jopa aikaa silmäillä aikakauslehtihyllyä ja alekirjoja. Lehden hinnalla tein tämän ihanan löydön!


Hyvää viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka energinen ja virkistävä postaus. Saa sitä omaa iloa ja onneakin tuoda välillä esille. Niin usein tulee urputettua kaikesta mikä ei ole mennyt hyvin. Oikein hyvää ja nautinnollista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo toiset tahot hallitsevat urputtamalla ja ivailemalla. Pahimmillaan ovat noita kovaäänisiä kritisoijia, joilla ei ole kuitenkaan rakentavia vaihtoehtoja tai eivät itse tee asioiden eteen työtä.

   Mutta ikävintä mitä olen itse kokenut on, että joku taho kokee uhaksi hyvän yhteishengen ja haluaa hajoittaa sen. Siksipä ei uskalla ääneen juuri sanoa kuinka hyvältä hyväksi hioutunut työilmapiiri tuntuukaan, ettei sitä joku ota pois! Työilmapiiri oli jo hyvä minun siihen tullessani. Mutta jouduin vetämään epäkiitolliset muutokset ja nyt vuoden jälkeen porukka on entistä hiotuneempi ja työilmapiiri entisestään vain parempaa. Se tuntuu tosi hyvältä.

   Kiitos samoin!

   Poista
 2. Hyvä työporukka on kullanarvoinen. Hyvällä yhteishengellä ylletään paljon parempiin suorituksiinkin.

  Vielä kahdeksankymmentäluvulla yksi esimies sanoi, että ei tänne olla tultu viihtymään, kun kyseltiin sohvaa taukohuoneeseen. Minusta työssä on parasta viihtyä, muuten siitä ei tule mitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, mitä toteat! Omakohtaisesti myös käytännössä todettu.

   Meillä naisvaltaisilla aloilla vallitsee valitettavasti vieläkin tuollainen tosikkomainen, pelotteluun ja syyllistävään pohjautuva, johtamiskulttuuri. Merkki epäkypsästä ja pelokkaasta johtamisesta.

   Itselläni on ollut onni saada työskennellä hyvän johtajuuden alaisuudessa.

   Poista
 3. Hienoa, meistäkin kiva tehdä ostokset yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan!
   Nykyään siihen hyvät mahdollisuudet.

   Poista
 4. Kyllä työpaikalla pitäisi voida viihtyä, koska siellä ollaan tosi monta tuntia elämästämme.
  Mulla ei kuitenkaan ole sellasia juttuja enää, koska olen ollut sairaseläkkeellä jo 49 vuotiaasta lähtien.
  Mutta yhdessä mekin miehen kanssa ostoksilla aina käydään, se on niin kivempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!
   Jospa omalle kohdalle samanlainen kohtalo kuin sinulla, niin sellainen asia olisi varmaan vaan hyväksyttävä ja mentävä niin.

   Elämä voi mennä toisinkin ja jälestä päin voi ollakin kaikkeen aivan tyytyväinen. Se on meistä itsestä kiinni kuinka asioihin ja vastoinkäymisiin suhtaudumme. Sinä et ainakaan vaikuta katkeroitunelta, päin vastoin. Uskon olosuhteiden kehittäneen luovuuttasi.

   Joo, nuorempana ei ollut moiseen niin mahdollisuuksia, nyt nautitaan yhdessä ;)

   Poista
 5. Totta! Ja kirjasta riittää lukemista mineksi päivää.

  VastaaPoista
 6. Bill Evans <3

  Mukavaa lukea tekstiä, josta huokuu hyvä fiilis!:)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos nautit. On tai oli kyllä aikamoinen säveltäjä ja pianisti.

   Kiva kuulla, kiitos!

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista