lauantai 3. marraskuuta 2012

SITÄ SAA MITÄ TILAA


Sitä saa mitä tilaa, tuli mieleen eilisen työpäivän jälkeen; unelmatyön kaupungissa ylipitkine päivine. Marketin pyhäinpäivän aaton ruuhkassa pää raskaana yritin keksiä viikonlopun menua ja siihen tarvittavia tykötarpeita. Ei oikein luontunut ja kärryyn tuli mätettyä hyvällä varalla kaikenlaista tarpeetonta, niinhän siinä pakkaa käymään, kun ei anna itselleen aikaa ja ole voimia suunnitella. Kotiin olikin sitten hyvä tulla, kun mies oli huolehtinut siivouksen. Onni ja kiitos edesmenneen anopin, että  mies osaa kokata, siivota ja pyykätä ja aivan omasta halusta. 
Ja nyt kun on eläkkeelle jäänyt on kaikkeen tuohon aikaa ja puhtia. Kun kotona pyyhkii näin hyvin, jää itselleni voimia toimia työelämässä hyvin.

Sitä saa mitä tilaa, mukavammissa merkeissä, kun tulivat nämä tilaamamme konserttiliput. Tein viimesunnuntaina miehelle puolitosissani ehdotuksen tehdä viikonloppureissu  Hubert von Goisernin konsettiin. Hän siitä todeksi ja alkoi asiaa, lento- ja konserttiaikoja tutkimaan. Teki vielä samana iltana matka- ja hotellivarauksen ja itse tilasin konserttiliput. Keskiviikkoaamuna liput toimitettiin kotiin saakka! 
Minua on jo kauan houkutellut mahdollisuus lentää Kruunupyystä, josta lentoyhteydet ovat lähivuosien aikana kiitettävästi kehittyneet. Kruunupyyn, Vaasan tai Oulun lentokentät ovat Helsiinkiin verraten lähellä, joten kiehtoo ajatus kuinka lähellä muu Eurooppa voi olla. Keskiviikkoaamuna Kruunupyystä  Düsseldorfiin!

Tänään rauhoitutaan, nautitaan alkutalven hämärästä, käydään haudoilla ja perinteisissä hirvipeijaisissa herkuttelemassa.

Kuva

Hyvää Pyhäinpäivää!

13 kommenttia:

 1. Kivaa konserttimatkaa teille.
  Ja rauhallista Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kiitos, sitä samaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Nälkäsenä ei kannata mennä ostoksille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä väsyneenä ja ilman suunnitelmaa viikonlopun ruuista ;)

   Poista
 4. Onpa mukavia asioita!Sinun blogiasi lukiessa alan jo odottaa aikaa kunnes mieheni jää eläkkeelle niin hyvältä elosi kuulostaa eläkesiippasi rinnalla. Ihanaa varmaan lennähtää Keski-Euroopan musiikkiareenoille hetkeksi, ovatkohan siellä jo joulutoritkin avautuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies pani eläkepaperit koemielessä ja sai pian vastauksen. Helmikuusta lähtien on nauttinut eläkeläispäivistä. Tämä tuli hyvään saumaan. Työelämässä on ollut pari vuotta haasteita ja kehittämisprojekteja, joita ei jaksais, jos vielä kotonakin olisi huolia. Mies on tosi tyytyväinen itsekin.

   Viime vuosina ollaan haaveiltu tällaisesta, että olisi helppoa ja mukavaa lentää silloin tällöin johonkin Keski-Euroopan isoon kaupunkiin.
   Ja niinhän ne haaveet yleensä jossain vaiheessa toteutuvat. Yks`kaks` kaikki vain taphtuu, ihanaa. No, joulutorit ja muut minullakin jo mielessä ;)

   Poista
 5. Ne haaveet joskus toteutuu...
  Oikein mukavaa konserttimatkaa ja sinne joulumarkkinoille minäkin haaveilisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pannut merkille, että kyllä vaan toteutuvat!
   Kiitos! Intoa täynnä ollaan menossa.

   Poista
 6. Se on totta, että ilman kauppalistaa tulee ostettua liikaa ja joskus turhaakin. Onneksi kuitenkin kaikki yleensä tulee käytettyä. Usein vain jää jotain ostamatta listan puuttuessa.

  Mukava reissu on teille tulossa.
  Leppoisaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tulee käytettyä, totta. Monestihan se meneekin niin, että jääkaapin sisältöä sitten imrovisoiden käytetään.


   Innolla matkaan, juu ;)
   Kiitos, sitä samaa sinulle!

   Poista
 7. Vau! konsertti oli varmasti upea!

  Mukavaa viikonloppua, Rita!

  VastaaPoista
 8. Konsetti oli aivan mahtava!
  Kohta kerron kuvien kera siitä.

  Kiitos, samoin sinulle!

  VastaaPoista
 9. you're actually a good webmaster. The site loading pace is amazing. It sort of feels that you're doing
  any unique trick. Also, The contents are masterpiece.
  you have performed a great job on this subject!

  my homepage :: natural cellulite treatment

  VastaaPoista