lauantai 27. lokakuuta 2012

VIIKONLOPUN RAUHOITTUMISTA
Jopa lopulta tännekin jouduin! Viikonlopun rauhoittumista. Viime viikolla on ollut kyllä niin monenlaista ja tiivistä ohjelmaa, että  pallo oli välillä aivan hukassa. Ei ole osannut oikein kunnolla keskittyä mihinkään asiaan ja mieli on haahuillut harmillisesti sinne ja  tänne. Viikkosiivoukset saatiin kuitenkin tehtyä ja sitten on voinut tehdä mitä mielii. Sain työhön liittyvää kehittämistyön projektiraporttia kirjoitetuksi aika mukavasti sekä muitakin työasioita valmiiksi. Huokaus, eihän tämä nyt tällaista pitänyt.. että työ kotiin seuraa… Kuitenkin nämä ovat aivan mukavalta tuntuvia, ja rauhoittaa, kun tekemättömänä eivät paina mieltä.

Oli onni saada osallistua kahdesti, maanantaina ja keskiviikkona, tätibalettiin. Kyllä tuntui ihanalta, kun tehtiin rauhalliseen ja selkeään tahtiin, pääsi asiasta jyvälle. Ja muutenkin nautin omista liikkeistä ihanan musiikin johdattelemana. Jatkossa vain kerran viikossa. Nyt olisi opeteltava vielä liikkeet muistamaan ja niitä joka päivä harjoittelemaan. Päättämättömyyteen ja laiskuuteen monet hyvät asiat usein lopahtavat, pelkään.

Lunta sitten saatiin runsaanlaisesti. Eikä  ole vielä sulanut.  Pikku pakkanen pitää lumen kuivana ja luonnon kauniina, tykkään.

Tätä tänä iltana.

Huomenna sitten äänestämään. Monta hyvää naisehdokasta (totta kai)  näyttää täältä Lohtajaltakin löytyvän.

8 kommenttia:

 1. Niin se taisi lunta sataa ympäri Suomen. Onhan se valoisampaa ja lumi peittää armollisesti kesken jääneet projektit...
  Ihana lintulauta! Linnuille pitäisikin hakea syötävää. Meillä ne käy yläparvekkeella, kun kissat ei sinne saakka näe.

  VastaaPoista
 2. Nyt on lumi hyvällä mallilla, kun pikku pakkasta pitää. Pari multasäkkiä peittyi lumen alle ja muuta pientä...

  Lintulauta on noita kaupasta saatavia, ei kuitenkaan siihen tarkoitukseen tarkoitettu. Kissathan ne meilläkin riesana. Hupasta seurata kun kyttäävät. Onneksi tuo on niin korkealla, mutta jos hanki oikein kasvaa niin ylettyvät jopa hyppäämään.

  VastaaPoista
 3. Matalalentoa jaksaa vähän aikaa kun tietää että kohta helpottaa. Sen jälkeen on huokaistava ja rauhoituttava hetki. Juuri näin pakkaa minunkin elämässäni jatkuvasti käymään. Ehkäpä tasainen tahti ei ol meitä varten!

  VastaaPoista
 4. Näin on! Välillä on niin turhautunut tähän työn paljouteen, että mielessä päättää alkaa alkuvuodesta uusin kuvioin. Juu, haasteista tykkään ja liika tasaisuus saattaa pitkästyttää.

  VastaaPoista
 5. Tätibaletti kuulostaa varsin kivalta jutulta;)
  Meikäläinen on ihan innostunut kotizumbasta, sain lahjaksi pleikkarille sellaisen pelin ja kyllä on nyt liikuttu!

  VastaaPoista
 6. Musiikin mukaan liikkuminen/tanssiminen on yleensä kivaa. Minullakin on suunnitteilla tulevaisuudessa kotona balettia harrastaa, kunhan ensin kaikki perusasiat opin. Tanko kiinnitettavä vain peilin eteen ja musiikki hommata.

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis tuo talvikuva.. Voisi käyttää korttinakin! :) Turussakin lumi käväisi ja suli parissa päivässä pois. Uutta odotellessa!

  Oikein mukavaa, huomenissa alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 8. Kuvasta huokuu juuri ensilumen tunto.
  Nyt marraskuussa luonnossa lokakuun elkeet, loskaa ja märkää.

  Kiitos, hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista