tiistai 23. lokakuuta 2012

NEVAHAAN JOUTSENETMistään väsymyksestä johtuvaa ei ole tämä blogin hiljaiselo, vaan jostakin ruuhkautuneista ajatuksista ja kuormittuneesta mielestä. Lauantaina oli aurinkoista ja melkoisen leutoa ulkoilua ajatellen. Sunnuntainakin kelpasi käveleskellä.
Lokakuussa näiden videolla näkyvien joutsenten ääniä on kuulunut meteliksi asti  tuolta  parin kilometrin päästä pellolta.

Voimia vieneen työviikon jälkeen oli mahtavaa saada pitää maanantai vapaata! Eilen olikin balettia sitten lähes 3 tuntia, kun alkoi tätibaletti ja sen jälkeen vielä aikuisbaletti. Kropassa tuntuu eilinen… Kerroinkin aikaisemmin noista norsumaisista tuntemuksista balettiharrastuksen parissa. Onnistuimme ilmoittautumaan ystäväni kanssa opiston kahteen balettiryhmään. Tuolla  syyskuussa aloittamassani ryhmässä on  jo kokeneempia baletin harrastajia, joten aikamoiseksi haasteeksi koin siellä mukanaoloni. Eilen heti ensimetreillä aloittelijoille alkaneella tanssitunnilla tuntui, että olin kykyihini nähden oikeassa ryhmässä ja oikein nautti, kun onnistui. Tein päätöksen jättäytyä aikaisemmin aloittamastani ryhmästä ja siirtyä aloittelijoiden joukkoon. Harmittaa vain jättää niin  mukavalta tuntuva porukka.

 Työhön liittyvän opiskelun kirjallisen työn tekeminen on sekin vaatinut keskittymistä ja energiaa. Olin jo suunnattoman motivaatiovajeen vuoksi luovuttamassa. Työn punainen lanka kuitenkin kirkastui,  tunnen itseni ja  tiedän vanhastaan, että homma alkaa kehkeytyä.
kuva


Mies on uurastanut ihanasti kammarin remontissa, katon maalannut, sähköjohdot uusinut, tapetoinut ja listat uusinut. Ensi viikolla lattianhioja tekee loppusilauksen. Siinäpä sitä onkin jo joululahjaa kyllin!

4 kommenttia:

 1. Onneksi nyt on ollut vähän poutaisempaa ja aurinkokin on pilkistellyt!
  Pihalla riittää aina vaan siivoamista ja tavaroiden keräilyä säilöön, ei ne hommat ikinä lopu. Kohta maa on valkoisena ja peittää armeliaasti kaiken. Keväällä uudella innolla (?) aloitellaan.
  Teillä on ahkeroitu sisälläkin, kohta pääset sisustelemaan. Meillä on hirmu sotku vintillä, vaihdellaan kalusteita ja samalla siivoillaan varastoja. Miten ihmeessä sitä tavaraa kertyy, huoks.
  Mukavia syksyisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä aurinko piristää!
  Eilen illalla vasta kannoin pihalta kellariin tuijat ruukkuineen. Saas nähdä kuinka talven kellarissa oltuaan alkavat keväällä kukoistaa.
  Mies jäi keväällä eläkkeelle, niin on aikaa ja voimia kaikenlaiseen kunnostamiseen. ja sitä meillä kyllä riittää. Vinttiäkin pitäisi parantaa. Roinaa nurkista raivata. Kyllä tekemistä piisaa.

  Kiitos, samaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Aivot ja mieli tykkää uuden oppimisesta, uskon. Vaikka vaatiikin joskus mukaavuusvyöhykkeeltä pois.

  VastaaPoista