perjantai 13. huhtikuuta 2012

MUN UUDET BURBERRYT

Pääsiäisen aikaan sattuneen (kahden päivän) sairasteluni ja siitä toipumisen, saa tuntumaan kuin pitkään kestänyt stressi olisi taitettu. Muutos levollisempaan ja tyytyväisempään minään on saavutettu, kiitos. Lieneekö jo ikä, että enää ei kuin nuorempana, tunne jo kolmen viikon kuluessa hallitsevansa ja osaavansa uusia kuvioita. Parin vuoden sisällä on täytynyt oppia varsinaisen työn ohessa yhtä aikaa paljon asioita. Ei mitenkään poikkeuksellista, vaan hyvinkin tätä päivää työelämässä. Omalla kohdallani kuitenkin lisäksi uusien yhteistyötahojen opetteleminen ja kartalla pysyminen. Nyt kolmen kuukauden jälkeen alkaa tuttu tyytyväisyys ja varmuus omaan osaamiseen vallata rauhoittavasti mielen. Myös kotona jaksaa ja innostuu tarttumaan jopa haravan varteen ja pihamaata rapsuttamaan. Ulkoilu ja innostavat suunnitelmat saavat yhä enempi valtaansa, kiva.

Viime kuussa osasin elää maltillisen nuukasti ja laittaa vähän syrjään erästä suunniteltua hankintaa, aurinkolaseja varten. Kerkesin ja jaksoin käydä jo tutkimassa erilaisia malleja. Ihastuin eräisiin isokehyksisiin, mutta ne eivät istuneet kasvoihin vaan jäivät hassusti poskien kannateltavaksi. Koska silloin oli naftisti aikaa sovitella ja myyjä kertoi malleja vielä tulevan keväällä lisää, päätin palata paremmalla ajalla asiaan. Ja totta totisesti, eilen liikkeeseen palatessani näytti valikoima kasvaneen.
Mutta runsaasta tarjonnasta huolimatta minulta ei kauaa mennyt, kun mieleiset lasit löytyivät.

Tykkään erityisesti kehysten beigestä väristä, aivan ihanat ja itselleni juuri oikealta tuntuvat. Yleensäkään en ole merkki-, enkä trenditietoinen hankintojeni suhteen, ryhtymällä heti otsikkojen alta merkkituotetta etsimään, vaan etenen intuitiolla. Hyvältä tuntuvasta/näyttävästä ja mieleisestäni olen valmis maksamaan varallisuuteni puitteissa ilolla. Niin tässäkin tapauksessa.

Katselin näitäkin ja tunnistin ne sangoiltaan tutuksi. Aikaisemmin hankkimani silmälasithan ovat samaa merkkiä! Olen ollut niihinkin tosi tyytyväinen ja saanut niistä kehuja. Ovat olleet kyllä hintansa fäärti.

Lähestulkoon samanlaiset ;)

10 kommenttia:

 1. Tyylikkäät, vaik minä en koskaan aurinkolasei käytä..

  VastaaPoista
 2. Hannele, vähän minäkin...mutta iän myötä silmät ovat käyneet valolle aremmiksi. Ja voipi olla, että diivan elkeitäkin tullut ;)

  VastaaPoista
 3. Hauskat ja nykyaikaiset! Sopivat hyvin väreihisi ja lyhyisiin kutreihisi:)

  VastaaPoista
 4. Katriina; kiitos, niin tykkään itsekin! ;)

  VastaaPoista
 5. Sopivat sulle tosi hyvin, hienosti valittu!

  VastaaPoista
 6. Harakka; niin tykkään itsekin. ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää!
  Minullakin on suuret aurinkolasit ja tykkään niistä valtavasti. Ainoa miinus on, että suuret lasit tarvitsevat suuren kotelon ja se taas suuren tilan laukussa.

  VastaaPoista
 8. Pirkko; Kiitos!
  Saman huomioin tein, että aurinkolasikotelo on suurempi kuin silmälasien ja vie tosiaan laukusta tilaa.

  VastaaPoista
 9. Upeat aurinkolasit! Ja sopivat sinulle perfecto! :)

  Toivottelen hyvää loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 10. Kati; kerrankin, minäkin hankin kunnolliset ja tosi mieleiset aurinkolasit. Näistä on iloa pitkään. Aurinkoa päin! ;)

  VastaaPoista