lauantai 21. huhtikuuta 2012

Räntää ja räntää. Sisällä sitten siivoillessa ja suunnitellessa tulevaa, keittiöön hankittavaksi lisää samaa Sope-sarjaa. Ja siihen ylle ehkä jostain eri sarjasta ylävitriini.  Nykyisellä paikalla on kyllä mieleinen vanha entisöimäni kaappi, mutta niin epäkäytännöllinen. Tällä hankinnalla saisi säilytystilan lisäksi myös llisää laskupintaa. Ihanaa, kun keksii uudistuksia ja ratkaisuja oman kodin toimivuuteen ja kaunistukseen!Tämä suunnitelma toteutettakoon ensi joulun alla, niin on aikaa kerätä varoja siihen.

Tänään olin lupautunut maaseutunaisten tarjoiluporukkaan koko päiväksi. Päivä meni oikein talteen tällä säällä. Aina yhtä mukavaa työskennellessä yhdessä muiden naisten kanssa.Pienimuotoiset ja lämpimät hautajaiset, jossa vain läheiset keskenään. Sellaisissa on aina hyvä tunnelma.

Viime ja tulevilla viikoilla pidän keskiviikot vapaina. Vanhoja lomapäiviä on kertynyt sen verran, että on varaa mistä ottaa. Vähän se kiirettä pukkaa sitten muille työpäiville, mutta  rajat on vain vedettävä. Ensi viikolla mennään jo huhtikuun viimeistä viikkoa, huh. Toukokuun 3. päivä on  eräs työhön liittyvän opiskeluistunto, johon pitäisi olla näytöt ja paperit valmiina. Jotakuinkin kaikki on valmiina. Sitten ratkeaa jatkanko toisen vaiheen loppuun. Motivaatio on hieman hakosalla, mutta ei kuitenkaan aivan hukassa. Rauhallisesti ja pienin askelin jaksaa edetä.Mahtavaa varmaan olla mukana toteuttamassa ja osallistumassa tällaiseen. Jotain vastaavaa pienimuotoisempaa  olisi hyvä olla meitä ihmisiä ilostuttamaan ja yhteisöllisyyttämme kasvattamaan.  Pyyteetön rakkaudenele, tuoda esitys keskelle ihmisten arkea ja yllättäen, aah.

15 kommenttia:

 1. Laskupinta on hyvää, mutta meillä hisssuksiin yritetään vähentää tavaraa...

  VastaaPoista
 2. Hannele, meillä on alun perinkin ollut vähän säilytystilaa keittiössä ja koko talossa. Vanha talo joka peruskorjattu 60-luvulla.

  Voi mitä hankaluuksia, kun blogisysteemejä on jotenkin uudistettu ja kaikki on nyt erilailla. En saa tuota virheellistä videotallennusta poistetuksi ollenkaan. Oi mitä stressiä!

  VastaaPoista
 3. Jihuu, kun opin ja aivan itsekseni! Kyllä kesti siirtää tuota videopätkää, mutta lopultakin opin.

  VastaaPoista
 4. Mahtava esitys, lisää tuollaisia!
  Saman tyyppinen oli Hesan rautatieasemalla, oletko nähnyt? Flashmob Finlandia You Tube.
  Voi kuinka toivon aurinkoa ja lämmintä, että lumet sulaisivat nopeaan!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Eeviregina; Eikö vain! Hesan esitystä en ole nähnyt. Käyn katsomassa, kiitos!
  Aurinkoa kaipaan minäkin.
  Kiitos, sitä samaa sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Räntää on kyllä saatu päiväkausia, toivottavasti aurinko paistaa jo huomenna:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kaappi on sulle pian tulossa. Kiva on suunnitella kaikkee kivaa ja uutta kotiin.
  Mä en myöskään tykännyt yhtään, kun tuli ne uudistukset tänne bloggeriin, mutta sain ne jotenkin muutettua hallintapaneelista.
  Eli nyt mulla on edelleen vielä se vanha versio.
  Kokeile sinäkin, mä ainaskin tykkään tästä vanhasta enemmän, on paljon selkeempikin!

  VastaaPoista
 8. Pioni; Näin on käynyt. Onneksi se on varmaa, että aurinko paistaa ennen pitkää ja aina lopulta kuitenkin pimeän jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Harakka; Niin on. Minulla on aina tapana jouluksi kaikki suurimmat hankinnat keskittää ja nyt nuo kaapitkin ajattelin silloin saada.

  Tuohan olikin hyvä tieto, että hallintapaneelista voi entrata, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Kiitos vielä,täydellisesti onnistuneista hautajaisista! <3 Tarjoilu oli maittavaa,ja henkilökunta hymyssä suin! Oli mukava vain rauhassa keskittyä hautajaisvilinään. Tosi kivat noi uudet aurinkolasit, mullakin olis hankinnassa, täytyy ottaa sama tyyli kun sulla, eli koetella eri malleja, että löytyy ne sopivat mun pään muodolle, aurinkoista päivänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 11. Lumihiutale; vaikka surujuhlasta kysymys, niin lohdullisuus ja lämminhenkisyys tekee siitä hyvältä tuntuvan tapahtuman. Siksi hautajaisrituaali onkin niin tärkeä ja hyvää tekevä.

  Itselläni on aina ollut sellainen käsitys, etten osaisi oikeita kehyksiä valita. Silmälasit hankin vasta vuosi sitten ja kehykset oli helppo löytää. Samoin aurinkolasien kanssa.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 12. Rauhallisesti ja pienin askelin on oikein hyvä edetä! Rännän keskellä on mukava suunnitella tulevia muutoksia vaikkapa kodin ehostamisen suhteen. Mukavaa loppuviikkoa ja jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 13. Maaretta; Meikäläisen tyylinä taitaa olla tuo pieninaskelin eteneminen, pitkässäjuoksussa aivan hyväksi osoittautunut;). Juu, hyvä elää sääolosuhteiden mukaan. Eilen olikin jo toista, kun lähes kesäisen lämmintä. Tänään taas sataa, mutta mukavasti silti tarkenee.
  Kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 14. Toivotan tsemppiä opiskelusuunnitelmien jatkolle!

  ja tuo Sope-sarja on todella tyylikäs!

  VastaaPoista
 15. Kati; Kiitos!
  Kyllä. Sope-sarjan keksi mies ensin. Itse olin aluksi vastaan, että on liiaan moderni vanhaan taloomme, mutta kyllä sopii hienosti.

  VastaaPoista