lauantai 12. marraskuuta 2011

JOULUVALMISTELUITA

Jouluvalmistelut jo kivalla mallilla, kun saatiin tuo laatikosto.
On kuin pariksi samaa sarjaa olevalle TV-tasolle. Ja se näyttää sopivan täydellisesti tuohon keittiön peräseinälle vanhan (epäkäytännöllisen, mutta rakkaan) penkin paikalle. Vielä pitää hankkia tai miehen tehdä uusi puupenkki puille. Ihanaa huomata hankkeittensa pikkuhiljaa edistyvän ja onnistuvan. Kävin myös keskiviikkona tekemässä mattotilauksen. Hyvissä ajoin, ennen Joulua nekin luvissa saada. Jäi kyllä hyvät kokemukset näiden hankintojen tiimoilta, kuinka vaivattomasti ovat luontuneet. Laatikoston hankkiminen tapahtui sähköpostitse ja puhelimitse, eikä koko liikkeessä tarvinnut käydä - kuljetus toi kotiin. Matto vaihtoehtoja kyselin myös sähköpostitse toisesta liikkeestä, josta aikaisemminkin olen saanut mieleisellä tarjouksella, niin nytkin. Kävin vain varmistamassa värin ja siltä pohjalta sitten tilaus sisään, helppoa.
Verhoihin jos vielä olisi varaa ja hankinta-aikaa… Vähäistä viilausta parilla oikean sävyisellä isolla tyynyllä. Ja tuohon seinällä olevan värikkään taulun tilalle sommitelma sukukuvista. Kaikki valaisimet tullaan uudistamaan tulevaisuudessa. Takallekin on aika kunnianhimoisia ja järeitä suunnitelmia.

14 kommenttia:

 1. Kutsuvan näköinen sohvanurkkaus punaisine väripilkkuineen! Tuntuu ihanalta saada jotain uutta kotiin, ja tuollainen lipasto on hyvin käyttökelpoinen. Eleettömästä ulkonäöstään huolimatta vetää uskomattoman määrän tavaraa. Ja matoilla viimeistellään, sen huomasin minäkin pehmeän karvalankamaton hankittuani.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja harmonisen näköistä sinulla näyttää nyt jo olevan!Minäkin tykkään nykyisin, että seinät ja suuremmat huonekalut, samoin kuin verhot ovat neutraalin värisiä.Värejä saa tyynyillä, matoilla ja tauluilla !

  VastaaPoista
 3. Katriina; totta, kutsuva ;)
  Joo, kyllä ilahduttaa jonkun tuollaisen pitkään harkitun hankkiminen. Yleensä tuollaiset suuremmat hankinnat keskitetään juuri joulun alle.
  Ja aivan ihanaa huomata keittiökaappien väljentyvän, kun olen jo jotain harvemmin käytettäviä tavaroita laatikkoihin siirtänyt.Laatikosto on niin lähellä ruokapöytää, että joitakin jälkiruoka astioista siirrän sinne.
  Oikein innolla odotan joulumattojen laittoa.

  VastaaPoista
 4. Maaretta; Huvittaa, kun joskus katson vanhoja kuvia kodistamme. Mutta ymmärryksellä ja lämmöllä suhtautuu sen aikaisiin sisustustyyleihinsä. Iän myötä harmonisuus miellyttää yhä vain enempi ja siihen myös pyrkii.

  VastaaPoista
 5. Hannele; juu niin kuin elämässä yleensä.

  VastaaPoista
 6. Jouluksi onkin kiva saada jotain uutta kotiinkin!
  Sulla on siellä niin kaunista ja joulun punaistakin löytyy!

  VastaaPoista
 7. Mukavasti lähteneet sun jouluvalmistelut käyntiin. Meillä tytär ehdotti vierashuoneen uudistamista, uudet tapetit tai sitten vain maalit, ehkä kuitenkin vasta joulun jälkeen aloitellaan...

  VastaaPoista
 8. Pioni; kyllä vaan! Ja tästä hankinnasta on pitkällistä iloa. Tässä meidän vanhan talon keittiössä ei ole alunpitäenkään ollut kosolti säilytystilaa. Tämä kävi vähän kuin pienimuotoisesta remontista. Syntyi vielä ideaa...josko lisää ensi jouluna.

  Perheen naisväen kesken on ihanaa suunnitella yhdessä. Ja kevättä mentäessä herää aina uusia hienoja ideoita!

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis ja tasapainoinen sohvanurkkaus! Lipasto sopii kokonaisuuteen täydellisesti.

  VastaaPoista
 10. Kati; kiitti kommentista! ;)
  Hitaasti hyvää tulee. Pikkuhiljaa, kuin itsestään, keksii uusia ratkaisuja käytännöllisemmille säilytystiloille.
  Harmonia ja tasapaino ovat itselleni tärkeitä asioita.

  VastaaPoista
 11. Harakka; Jouluksi on mukava laittaa jotain uutta ja keskittää hankinnat sille ajalle.
  Kiitos! Punainen väri piristää ja lämmittää.

  VastaaPoista
 12. voi kiva kun joku muukin on jo nyt joulumielellä, tuntuu että oon ollut ainoa, joka fiilistelee tulevasta joulusta :) kivannäköinen koti, suloinen tuo punanen lampunvarjostin. Tuohon kun iskis pari punasta tyynyä, ja ehkä lämpimän huovan, nii voi että :) Tilasin jotexilta ite kanssa kaikenlaista joulutavaraa,hinnat oli kohillaan,kannattaa käydä kattomassa tarjontaa,verhot oli hupasia! www.jotex.fi

  VastaaPoista
 13. Lumihiutale; juu, joulufiilistelyä tuntee jo marraskuussa. Eikä haittaa musta maa. Maanantaina pidän vapaata ja käyn hakemassa muutamia joulutilpehöörejä ja varustuksia.
  Sain idean selkeyttää ja parantaa eteistilaa. Kun saan sen valmiiksi, laitan siitä blogiin kuvan. Ostin tänään kaupareissulla punaisen joulutähden, ihana. Ja kynttilöitä ja jouluvaloja tietenkin jo pidän.

  VastaaPoista