sunnuntai 16. lokakuuta 2011

VALMIIIKSI

Oi, kuinka helpottunut ja iloinen olen tämän tien ojanvarsiraivauksen päätökseen saattamisesta. Vielä kesällä tuntui mahdottomalta pelkkä ajatuskin saada sitä syksyyn mennessä valmiiksi. Vaan nytpä suosiollisten sääolosuhteiden, etenkin viikonlopun, homma eteni joutuisasti ja sain sen eilen valmiiksi, jihuu!


Myöskin tämän isomman ojanvarren siistiminen, puiden kaato jatkuu ja etenee pikkuhiljaa. Siihen sisältyvä siltahankekin saadaan sitten samaan syssyyn, uskon.

Tuollaisen , aluksi mahdottomalta tuntuvan hankkeen tai projektin valmiiksi saaminen tuntuu kyllä hyvältä ja antaa itseluottamusta ja voimaa omista kyvyistä ja tulevista mahdollisuuksista. Ajattelen vaan, kun töissä tuntuu välillä oman osaamisen ja työn vaatimusten välisessä suhteessa kokevansa melkoista ahdistusta. Sitouduin organisaationi järjestämään, kevääseen 2013 kestävään, koulutukseen. Kyllä minä tuon ahdistuksen itsessäni tunnistan, on sitä tullut aikaisemminkin podettua ja siitä myös aina selvittyä, pienin askelin kerrallaan.

Juu, kotia ja vapaa-aikaa koskevat hankkeet kulkevat kyllä ihanasti myötätuulessa. Olen jo kauan haaveillut, oikeastaan siitä hetkestä kun viime joulun alla saimme uuden TV-tason, samaan sarjaan kuuluvasta tasosta. Siinä on kolme laatikkokerrosta, kaksi rinnatusten. Siihen saisi lisäsäilytystilaa paremmille astioille ja muulle tilpehöörille. Meillä on vanha talo ja sen keittiö alun alkuaankin pieni ja säilytystilat niukat. Mutta tykkään siitä kyllä näin puutteineen päivineen. Olen käynyt sähköpostitse neuvotteluja kyseisen laatikoston hankkimisesta. Kiireiltäni hankinta on hitaasti edennyt. Onneksi, sillä nyt kampanjatarjouksen myötä hinnasta putosi 15%, kiva! Jännittää tietenkin miltä lopputulos näyttää. Tähän saakka on voinut olla tyytyväinen edellä tehtyihin hankintoihin ja kodinmuutoksiin.

Niin ja sainhan kunniallisesti erään luottotehtävän hoidetuksi ja aivan määräaikaan mennessä. Tuntui hyvältä saada olla luottamuksen arvoinen.

Ja loppukuussa, viimeisellä viikonlopulla on suunnitelmissa pikku pyrähdys Helsinkiin ja yllättävää, miehen aloitteesta, aah.

VATTAJALTA

4 kommenttia:

 1. Hei Rita, kävit tänään blogissani mutta mahdoitkohan huomata sinulle antamani tunnustuksen..?
  http://meijerielamaa.blogspot.com/2011/10/kahdeksan.html

  Romanttista Helsinki-pyrähdystä teille!

  VastaaPoista
 2. Kodin ja ympäristön pienet muutoshankkeet antavat varmasti sopivaa vastapainoa työelämän vaatimuksille. Ja tuollainen fyysinen työ raivaamisineen on niin terveellistä, tiedän sen, vaikka en juuri ole edes haravaan tarttunut. Juuri kun pitäisi pensaat leikata, ovat käsiniveleni kipeytyneet jo valmiiksi;)

  Rattoisaa matkaa pääkaupunkiin!

  VastaaPoista
 3. Lumikko; Kiitos tunnustuksesta! Enpä sitä huomannut, aika pikaisesti viikonlopulla kiertelin blogeissa. Kiitos, kun huomautit!

  VastaaPoista
 4. Katriina; juu totta, tuollaisten muutoshankkeiden merkitys piristää arkista kotielämää. Syksy on ollut aivan ihanaa ulkona puuhailuun. Tänä iltanakin kävin laittamassa tulevaa kevättä ajatellen muutaman sipulipussillisen maahan. Oli niin ihanan leppoisa ilma. Haravointia en minäkään ole harrastanut. Ennen joulua otan vähän pihan edustalta ja loput keväällä.

  Kiitosta, kulttuurimatkaa taas tiedossa.

  VastaaPoista