lauantai 18. joulukuuta 2010

KUTEN PELKÄSIN

Kysymys ei ole kuitenkaan niin vakavasta kuin otsikko antaa ymmärtää. Kerronpa tarkemmin siis mitä pelkäsin. Mies oli alkanut jo aikaisemmin etsimään erilaisia TV-tasoja netin kautta ja paikanpäällä tutustuen. Löytyi sopiva. Minäkin hiljaisesti hymisten hyväksyin hankintansa. Tilaus tehtiin. Se luvattiin toimittaa vasta Joulun jälkeen. Hienoinen pettymys, mutta sitten helpotus, ettei tarvitsisi joulukiireessä rasittavaan mööpleseeraamiseen ryhtyä. Mutta kuinka ollakaan, mies ilostuneena ilmoitti, saadaan hylly jo ennen Joulua! Eihän sentään ruveta sitä kaikessa kiireessä väsäämään ja koko ruliansia tekemään? Vaan kuten pelkäsin, alettiin!
Mitähän sitä pelkäsi? Väsyneenä väsäämistä? Lopputuloksen katastrofia; äklö ja sopimaton huonekalu kotiimme? Eniten ehkä juuri sitä, että olisi osoittautunut täysin vika hankinnaksi.

Kaikkea muuta, kuten kuvasta voi nähdä! Vai?
Entiset näkymät

ps. MIES kulkee nyt jotenkin omituisen rinta rottingilla…

13 kommenttia:

 1. Voi kuinka ärsyttävää noi sun mattojen hapsut, että voikin olla noin sekavasti!

  VastaaPoista
 2. Olettepa onnistuneen muutoksen tehneet! Kaunis avara ja valoisa on näkymä entiseen verrattuna!
  Eikä maton hapsut kyllä minun simiini osuneet ennenkuin asiaa tässä mainostit:-)Mukavaa loppuviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Näyttää heti avarammalta ja modernimmalta, onneksi olkoon! Tason hakeminen on tosi työlästä. Minä en löytänyt vielä ihan oikeaa, joten hankin Ikeasta halvan mustan. Sekin ajaa paikkansa toistaiseksi.

  VastaaPoista
 4. eihän tuohon mahdu monta kirjaa :)

  VastaaPoista
 5. Maaretta; helpotuksen huokaus, onnistui. Mies vietti erinäisiä tunteja netistä vaihtoehtoja tutkaillen. Aluksi en innostunut yhtään. Ja kuin kompromissina, lisättiin tuohon kolmas kerros, kun tuntui liian matalalta ja jotta saadaan säilytystilaa. Itseäni vielä huoletti tuo kirjahyllyn takaa paljastuva seinäpinta. Vaan sekin aivan hyvänä säilynyt, vaikka jo 30 vuotta sama tapetti!
  Matonhapsuja en aina itsekään huomaa. Nyt kuvassa tökkivät oikein silmään ;)

  VastaaPoista
 6. Katriina; kiitti! Tuo modernius tässä pelottikin lisättynä muuhun kalustukseen. Mutta näyttää passaavan. Olohuoneen kokonais viritelmä on vielä keskeneräinen. Tästä sai kyllä uutta intoa ja ideoita alkoi pulputa. Ikeasta löytyy myös kelpo ratkaisuja.

  VastaaPoista
 7. Hannele; hyvä huomio! ;) Eihän me vanhoja uskollisia kirjahyllyjä mihinkään pois pantu vaa siirrettiin kirjoineen tähän dikitaalikeskukseen/työhuoneeseen. Kunhan saamme tämän järjestykseen niin näytän sitten kinka saimme tästä meille sen kaivatun KIRJASTON.

  VastaaPoista
 8. Todella kauniilta näyttää! Ihana astua noin kauniiseen kotiin.
  Noita mattojen hapsuja en olisi kyllä huomannut jos et olisi siitä kirjoittanut. Katse osuu niiden yli tuohon huoneen kauniiseen kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 9. Susanne; kiitos! Pelkäsin tosiaan ensinnäkin, että koko hylly vääränlainen ja sitten vielä siitä koituvaa (hetkellistä) masennusväsymystä, jos osottautuu virhe hankinnaksi. Nyt saikin tästä onnistumisesta valtavasti nostetta ja voimia laittaa jouluvalmisteluja.

  VastaaPoista
 10. Modernia voi huoletta yhdistää vanhemman kanssa ja sopii hyvin.
  Raikastaa olohuonetta. Minä tietysti tauluihmisenä olisin heti suunnittelemassa tauluryhmää tason päälle.

  VastaaPoista
 11. Arleena: tauluryhmä on suunnitteilla. Ja TV kiinnitetään seinään. Kyllä keveni ja raikastui olohuone. Oikein voi olla tyytyväinen.

  VastaaPoista