perjantai 9. syyskuuta 2011

TAPAHTUMARIKAS VIIKKO

Tapahtumarikas ja koskettava viikko. Sunnuntaina tyttären kuvataidenäyttelyn avajaiset. Oi mikä rohkea omantiensä kulkija hän onkaan!
a>
a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://2.bp.blogspot.com/-QIqoFUJrGoE/TmpQ6js_cTI/AAAAAAAACIE/6B0ysti5BsE/s1600/DSCN9022.JPG">
Samaisessa tilaisuudessa samaisissa tiloissa löytyi myös samalla mielenkiintoista luettavaa.
Työelämässä eräs ongelma ratkesi aivan mahtavalla tavalla, jihuu! Tuuletimme asianosaisen kanssa kiitollisina. Rukouksenvoima on mahtava, uskon!

Poika vaimonsa kera palasi Gardajärven retkeltään. Olivat onnellisia kaikesta kokemastaan. Oli ihanaa kuulla tuntemuksistaan ja nähdä heidän yhteisen onnellisuutensa. Toivat tällaisia maistiaisia.


Illalliseksi isännän loihtimia isojasiikoja.

6 kommenttia:

 1. rohkee tyttö, kastanjalikööri kuulostaa eksoottiselta

  VastaaPoista
 2. Hannele; tytöstä polvi paranee, uskon ;)
  Totta, Kastanjalikööri tosi eksootttista näillä leveyksillä! Osasivatkin tuliaisensa hienosti valita! Hyvää, hieman pisteliäs tuoksu ja pitkään kestävä jälkimaku.

  VastaaPoista
 3. Vau, kastanjalikööriä, hyvää!
  Ja tyttösi on tosi taiteellinen ja rohkea myös.
  Kauniita piirroksia hänellä siellä näyttelyssään onkin, todella kauniita!

  VastaaPoista
 4. Harakka; harvinaista ja mielenkiintoista hyvää, kyllä.
  Näyttivät tosi hienoilta tyttären taulut isossa tilassa ja kehystettyinä.

  VastaaPoista
 5. Kastanjalikööri on maistamatta, mutta kuumia kastanjia voin kera olen syönyt Italian alpeilla, Ortisein kylässä kuvanveistäjä Antonio Da Cudanilla... Siis aika lähellä Gardajärveä.
  Voi, iskipä matkakuumetta!

  VastaaPoista
 6. Eeviregina; Hieno kokemus sulla, kuumia kastanjia maistella Italian alpeilla!
  Kyllä meidän matkalaiset olivat kokemastaan otettuja ja innoissaan. Kuvia olivat ottaneet satamäärin aivan ihanista paikoista. Paljon ovat aikaisemminkin matkustelleet, mutta Italiaan eivät juurikaan halunneet autoilemaan,koska ennakkoluuloa liikennekulttuurista. Mutta aivan hyvin kaikki oli sujunut. Eräässä tunnelissa olivat ajaneet bussin perässä ja sitten toinen bussi tuli vastaan ja sen oli peruutettava. Poika video sen, oi kuinka ahdasta tosiaan. Ihmetytti etteikö mitään liikennevaloja tai vastaavaa millä tuollaiset tilanteet estettäis?
  Matkakuumeeseen auttaa matka ;)

  VastaaPoista