perjantai 2. syyskuuta 2011

MUKAVA PÄIVÄ


Olipa mukava päivä! Vietettiin TYHY-päivää parinkymmenen työntekijän joukolla. Aamusta aloitettiin ja iltapäivään saakka iloittiin. Meni päivä tosi pian, paikasta toiseen piipahtaessa. Leppoisan rauhallisesti ja kiirettä pitämättä saatiin siirtyä paikasta ja tapahtumasta toiseen. On se onni saada hyviä työkavereita. Viisaasti totesi lounaspöydässä vastapäätä istuva, että tällaisena päivänä sitä tuntee itsensä oikein etuoikeutetuksi. Aloitettiin täältä ja sitten tänne Eeva-Liisa Impolan voimauttavaa esitystä kuuntelemaan.
Tutustuttiin vielä pariin mielenkiintoiseen kohteeseen. Täällä meistä ei kukaan ollut aikaisemmin käynytkään. Lopuksi vielä tällainen mielenkiintoinen kohde.

Sen kerran kun on TV:stä kunnon katsottavaa, niin samaan aikaan kaksi hyvää. Mutta onneksi on systeemit, että voi katsoa toisen myöhemmin. Tämän olen katsonut aikaisemminkin ja lukenut kirjana. Kaunista erotiikkaa.
Tätä en muista nähneeni. Teemalta tulevat elokuvat ovat yleensä laatu tuotantoa.
Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Täytynee tunnustaa, etten ole käynyt kaikissa noissa lapsuuskaupunkini nähtävyyksissä, mutta jossakin kuitenkin. Huomenissa onkin tarkoitus ajella sinne vanhempiani ja siskoani tapaamaan.

  VastaaPoista
 2. Antoisa reissu. Heikki Ulvin töitä olisi mukava käydä katselemassa.

  VastaaPoista
 3. Pioni; Näinhän se monesti menee, että lähellä oleva saattaa jäädäkin huomiotta. Mutta eipä tuo Plassin-alue sieltä mihinkään ole kadonnut ja siellä olevat kartano ja ateljee ovat edelleen paikoillaan.
  Niin, ja kesäaikaan tuolla kartanossa on tosi hyvä kahvilanpitäjä, jolla on monipuolinen tarjonta tosi herkullisia ja tuoreita leipomuksia.

  VastaaPoista
 4. Arleena: Kyllä vaan, kun sai koko työpäivän keskittyä rentoon menoon. Ja sitten mainio mahdollisuus yhteisiin keskusteluihin ja välillä vakaviakin pohdiskella.
  Pari kertaa on tullut siellä käytyä. Muutamaan lasityöhön olen mielistynyt, mutta en ole raaskinut sitten ostaa. Vielä joskuus hankin.

  VastaaPoista
 5. Hannele; juu, kaikki se kaunis luonon ympäristö sekä kahden rakastavaisen suhde.

  VastaaPoista