sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mahtava uusi löytö

Mahtava uusi löytö tässä taannoin ja eilen tuli vielä uusintana. Vaikka aivan eri kulttuuria kuunnella, niin kyllä oli mukaansa vievää menoa, ai että! Saadapa joskus olla tuollaisessa mukana ja tavallaan on saatukin. Tuolta Servus-kanavalta ollaan monesti aikaisemminkin päästy seuraamaan tasokkaita ja nautittavia massakonsertteja, jihuu.
Nyt etenkin, kun ollaan ensi viikolla menossa tuonne Baijerin suuntaan matkalle, kihelmöi nähdä ja kuulla tällaista. Watch Hubert von Goisern in Concert. Aivan huikeaa menoa!8 kommenttia:

 1. Rita, juuri sanoin Lumimiehelle, miten odotan meidän syksyisiä matkoja alppiseuduille. Sinä onnellinen! Nauti minukin puolestani. ja mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Leena; Nyt etenkin tekee hyvää päästä vähemmän totiseen ympäristöön; hyväntuuliseen ja huolettomaan. On tämä aika haastavaakin matkustaa tuonne päin, sillä kulttuuri on kuitenkin erilaista kuin meidän suomalaisten tottumaan aurinkoranta elämän.

  Lähdemme matkalle varhain perjantaiaamuna. Olen töissäkin keskiviikkoon saakka. Mutta heti huomenissa alan matkalaukun pakkaamista suunnittelemaan,aah.

  Kiitos, onnellinen olen ja nautin!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen heppu ja vaikuttavaa musiikkia, kuten kehuitkin! Katselin kahtakin pätkää tuolta. Murre on jännää ja tuttua: tunsin nuorena itävaltalaisen pojan ja sain häneltä mm. André Hellerin levyn.

  Antoisaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Hannele; juu, musiikki toimii yhteisenä kielenä. Vaikka olisi noista sanoista mielenkiintoista tietää.

  VastaaPoista
 5. Katriina; Eikö vain! Vähän kuin vahingossa aloimme kuuntelemaan. Koska konsertissä näytti väkeä olevan sankoin joukoin, uskoimme hyvästä esiintyjästä olevan kyse, kuten olikin.
  Juu, hienoa murretta! Se myös osaltaan tekee esityksen niin vaikuttavaksi. Saksaa en ole koskaan opetellu.
  Kuukletin uteliaisuuttani Andre Heller - Wie komm ich nur durch die Nacht ja hyvältä kuulosti.

  VastaaPoista
 6. Ihan uusi musiikkituttavuus minulle. olipas virkistävää poljentoa :) Tämä musikantti meni muistiin :)

  VastaaPoista
 7. Kati; kiva kuulla, että vaikutuit! Tuollaiset, erilaisen kulttuurin tuotteet tuovat pääkoppaan raikasta tuuletusta. Tekee meille hyvää.

  VastaaPoista