torstai 15. syyskuuta 2011

SUITCASES PACKED

Onpa ollut varsinaista matalalentoa koko alkanut viikko. Eilen töissä kello seitsemästä kello seitsemään. Ja koko työpäivä yhtä katkeamatonta soittoa työtä tehden, että saisi kaiken valmiiksi ennen lomalle jääntiä. Siltikin jäi muutama tärkeä työ tekemättä jonka vielä edestään löytää…
Illalla olin aivan puhki, enkä saanut enää mitään aikaiseksi. Oli ihanaa antautua väsymykselle ja käydä jo ennen kymmentä petiin.

Hyvin nukutun yön jälkeen olin taas iloisen energian vallassa tuuletellen mielessäni alkanutta lomaa, jihuu!. Minulle oli heti aamusta sovittuna aika ihanalle kampaajalleni. Hiustenhoidon lisäksi koen saavani häneltä aina myös hyvin paljon muuta; hyviä elämänmyönteisiä ja innostavia keskusteluja. Niin nytkin, kun sain ihanan myötäelävät hyvänmatkan toivotukset. Kampaajalta palatessa kävin hakemassa Apteekissa täydennystä äidin lääkkeisiin. Hengähystä kotona ja välillä tyttären kanssa kiva yhteinen hetki. Hänelläkin lauantaina pieni matka edessä. Sitten vielä yksi asiakäynti hoidetta. Pienten nokosten jälkeen kevyt viikkosiivous.

Matkalaukut ovat lähes tulkoon pakattuna. Nyt on viisasta mennä nukkumaan, sillä edessä on kovin varhainen herätys ja matkalle lähtö.

7 kommenttia:

  1. Pitkä työpäivä sinulla on ollut. Ei ihmekkään jos olet ollut illalla puhki kun tuntuu että lyhyempikin työpäivä imee minusta mehut.

    Oikein mukavaa matkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvän matkan toivotuksista teille jokaiselle! Nyt on sitten kotiuduttu ja matkalaukut tyhjennetty. Olen juuri tekemässä koostetta ihanasta ja onnistuneesta matkastamme. Huh´kumpa osaisikin sopivasti rajata ja tiivistää. ;)

    VastaaPoista