lauantai 12. maaliskuuta 2011

LUONNOLLINEN PUHTINI

Vaikka koko alkanut vuosi ja pari viimeistä viikkoa ovat olleet melko tiivistahtista aikaa, ei se silti ole puhtia vienyt. Väsymystä, saamattomuutta ja pientä ilottomuutta sekä innostuksen puutetta se on kuitenkin aiheuttanut. Välillä on tuntenut myös hiipivää toivottomuutta tämän menemisen ja tekemisen keskellä. Päivät ovat tuntuneet kuluvan tiiviisti työn otteessa. Päivän päätteessä voimia ei ole tuntunut olevan oikein mihinkään mukavaan. Kunnes tänään, naps, tuosta vain, palasi oma luonnollinen puhtini ja mielen ilo. Aamusella toppuuttelin miehen siivousaikeita, mutta sitten innostuin itsekin. Tuli tehtyä ihan työnilosta vielä vähän ylimääräistäkin; vuodevaatteet ulos, pari pesukoneellista pyykättyä, peilit pestyä ja vanhoja lehtiä pois pantua.

Ja aivan kuin lahjaksi saatuna löytyivät nämä unohtuneet ilonaiheet vanhojen lehtien joukosta. Tuollaista beigen väristä mekkoa olen aina mielinyt...
Herkutteluhetki. Olen aivan ihastuksissa tähän KeLe:n Budabest leivokseen!

---------------------------------------------------------------------


Kauhistuttaa Japanissa tapahtunut tsunami ja sen seuraukset.
Hiljennyn kuuntelemaan.

11 kommenttia:

 1. Se on hieno tunne, kun tulee siivousinspiraatio, sitä tekee ihan mieluustikkin ja valmistakin syntyy.
  Siivoominen on oikeestaan joskus ihan kivaakin.
  Sitä voi tehdä aina silloin tällöin jonkun löydönkin, niinkuin sinäkin nyt löysit hienoja lehtiä.
  Hyvää viikonloppuya sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun oma, luonnollinen puhti palaa. Budabest näyttää uskomattoman herkulliselta.. :) Mukavaa, puhdikasta viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Radiosta kuulin aamulla, että kun Oinaan tähtimerkki ja kevätpäiväntasaus lähestyy, se vaikuttaa kaikkiin ihmisiin positiivisesti;)

  Auringonpaistetta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Harakka; juu, ei pitäis mitään väkisten. Ja yleensäkin kaikessa tekemisessä pitäisi olla enemmän iloa. Mutta totta kyllä, siivoaminen on mukavaakin, raivaamista ja uuden luomista.

  Kiitos ja kaikkea hyvää alkavalle viikolle!

  VastaaPoista
 5. Kati; kyllä vaan oman puhdin palautuminen tuntuu kotoisalta. Kun puhti on kateissa, alkaa epäillä omia kykyjään ja selviytymistä aivan tavallisistakin haasteista. Se on sellaista alavireistä epärealismia vaikeuksien ja selviytymisensä suhteen, ei hyvä.

  Tuo Budabestleivos on vanha uusi löytö itselleni. Joskus vielä oikein hemmottelen itseäni ja hienostelen; pukeudun parhaimpiini ja tälläydyn fiiniksi. Sitten budabestleivosta kuohuviinilasillisen kera,voila! Ajattelin kokeilla valmistaa sitä lähiaikoina myös itsekin.
  Kiitos samoin! Samaan malliin alkavalla viikollakin!

  VastaaPoista
 6. Pioni; tuopa kivaa kuultavaa. Noh´ minuun ainakin joku vaikutti, sekö sitten. Pääasia, että vaikutti. ;)
  Kiitos samaa Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Hannele. kyllä, näin on. Hyvällä leivoksella on oikein ylevöittävä vaikutus.

  VastaaPoista
 8. Kävin tässä viikon alussa kelen kahvilassa, mutten nähnyt tommosta leivosta, täytyypä maistaa jos tulee eteen, kiva blogipäivitys! :)

  VastaaPoista
 9. Lumihiutale; terveppä terve ja kiitti kommentistasi! Noita leivoksia löytyy Prismasta ja Citymarketista. Ovat sopivasti sellaisia kahden leivoksen pakkauksia. Ja minä söin nyt ne molemmat:D

  VastaaPoista
 10. täytyypä huomenna suunnistaa matkalla kaupunkiin! ja kuule, minä söisin myös molemmat, ei niitä voi muille antaa, syö vain vähin äänin piilossa jos hyviä ovat :D!

  VastaaPoista