lauantai 5. maaliskuuta 2011

VIIKON SISÄLLÄ

Pakkasen hellittäessä tuntuu kevät saaneen nyt päiviin paremman otteen. Valo on viikon sisällä alkanut voimistua. Aivan kuin hämärä huone olisi saanut yhden valoa tuovan lisäikkunan. Hiihtolomaa viettävät ovat saaneet nauttia upeissa olosuhteissa. Kyllä sellainen onnellistuttaa. Jopa sellaistakin joka ei ole itse lomaa viettänyt.

Viikko vierähti erilaisen vaihtelevilla työpäivillä. Tiistaina aamuvarhain Ouluun - koko päivä työhön liittyviä asioita päivittämässä. Otin erään tehtävän hoidettavakseni maanantaista perjantaihin. Jouduin vähän muuttamaan aamuaikatauluani ja se tuntuikin ihan mukavalta. Aamusella töihin ajaessa tunsin onnellisuutta kaikesta uudistavalta tuntuvasta ja mahdollisuudesta tehdä mieluisaa työtä.

Eilen jaksoin hyvin töiden jälkeen vielä kertaalleen kaupunkiin yhdessä miehen kanssa viikonloppuostoksille. Saimme äsken juuri siivoukset tehdyksi. Nälkä kurnii nyt jo mahassa. Aikomus oli panna vähän ranttaliksi ja tehdä roskaruokaa; paistaa makkaraa, perunoita ja kanamunaa, ahh. Ja sitten ulos auringonpaisteeseen talvipuutarhaani puuhaamaan.


Mukavaa talvipäivää!

Tällaisissa fiiliksissä.

6 kommenttia:

 1. Tässä yksi viimeviikon lomalainen tekee töihinlähtöä.

  Meilläkin paistettiin viime viikolla makkaraa, sekä nuotiolla että takassa;)

  VastaaPoista
 2. Pioni: innostuin itsekin ajatuksesta tehdä neljäpäiväistä viikkoa. Tänä maanantaina kyllä innostus karitui, kun oli niin paljon yllättävää ja ylimääräistä tekemistä. Nyt töissä on menossa sellainen muutosvaihe, että ei voi tuollaista toteuttaa. Mutta jahka saadaan asiat järjestykseen... Minulla on liki 30 vanhaa lomapäivää pitämättä ja niillähän menisi monta kuukautta nelipäiväistä viikkoa.;)

  Paistettumakkara silloin tällöin sinapin kera tuntuu oikein hyvältä.
  Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Makkara onkin joskus tosi hyvää, mä meinaan tänään laittaa saunan kiukaalle makkaran, se on myös tosi hyvää, nami!
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Harakka; saunailta täälläkin. Ja nyt kyllä heräsi makkaran halut kun mainitsit aikomuksistasi. ;)

  Samoin Sinulle hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. paistettu makkara ja kananmuna ei ole roskaruokaa... (kunhan oikeeta makkaraa eikä sellaista melkein lihatonta halpamakkaraa)

  VastaaPoista
 6. Hannele; totta haastat, lihaa pitää makkarassa olla. Monesti liian yks` oikoisesti tuomitaan makkara epäterveelliseksi. Totta kai, jos pelkkää makkaraa päivittäin.

  VastaaPoista