torstai 17. maaliskuuta 2011

PARI VAPAAPÄIVÄÄ

Sopivassa raossa työn tekemiseltä sain varatuksi pari vapaapäivää. Maanantaista keskiviikkoon ahkeroin vauhdilla ja sain määräaikaan vaadittavat työt tehdyksi.
Nyt sitten nautin näistä kahdesta vapaapäivästä, aah. Olisin voinut nukkua pitempään, mutta oli aivan kivaa nousta ajoissa aamiaiselle. Aamupuuron jälkeen oli tosi suloista palata peiton alle läppäri mukana.

Olimme sopineet tyttären kanssa kaupunkiin menosta kello kymmenen. Saimme asiat siellä hyvin hoidetuksi ja kaikessa rauhassa kierreltyä vielä muutamassa mielenkiintoisessa kauppaliikkeessä. Leppoisan levollinen lomapäivä.

Päänsärkyä, koska aamukahvit olivat unohtuneet. Mukava kahvittelupaikka – täällä tulee silloin tällöin käytyä.

6 kommenttia:

 1. Kivan positiivinen pläjäys tekstiä :) Vapaapäivät on tosi tärkeitä, niistä kannattaa ja pitääkin pitää kiinni!

  VastaaPoista
 2. Lumihiutale; Juu, vapaapäivät tuntuvat oikein keitailta erämaassa. Työvuosien myötä noita lomapäiviä on kertynyt vuodelle jo niin paljon, että voisin pitää joka viikko yhden vapaapäivän loppuvuoteen saakka. Siihen pyrin kunhan vain ehdin ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä pari vapaapäivää tekee hyvää niin ruumiille kuin sielullekkin!

  VastaaPoista
 4. Harakka; totta haastat. Työstä tykkään, mutta kyllä oli kiitollinen mieli heti aamusta, kun sai välillä vapaapäivällä aloittaa.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olin töistä vapaalla pari päivää, olin työkaverin kanssa koulutuksessa Naantalin kylpylässä:)
  Koulutuspäivät ovat aivan ihania, sen lisäksi että oppii uutta, saa jutella ihanien ihmisten kanssa, myös työhän liittyvistä asioista.

  VastaaPoista
 6. Pioni; oi, upeat puitteet koulutukseen sinulla! Ja uuden oppimisen lisäksi vielä mahdollisuus saada keskustella kollegan kanssa, hienoa. Tuollaiset parin päivän koulutukset ovatkin hyviä, kun saa sen täysihoidossa tehdä.
  Tiistaina minullakin heti aamusta alkaen koko päivä mielenkiintoista ja tarpeellista koulutusta.

  VastaaPoista