sunnuntai 14. marraskuuta 2010

HAASTE

Sain Susannelta tämän kivan haasten. Ottakaapa tästä edelleen itsellenne ken haluaa ja vastattkaapa kysymyksiin...

1.Miksi loit blogisi?
Taustoja ja lähtökohtia
2.Minkälaisia blogeja seuraat
Lähes saman ikäisten ja saman henkisten naisten blogeja, joissa käsitellään erilaisia arkielämän asioita ja tapahtumia. Olen kerännyt muutaman joita säännöllisesti seuraan ja kommentoin. Blogittaret ovat erittäin taitavia kameran käyttäjiä ja nautin heidän kauniista ja upeista kuvistaan. Kovin aktivinen en ennätä olla. Mutta pyrin ainakin viikonloppuisin päivittämään oman ja kiertämään muiden blogeja kommeintein.

3. Lempimeikkimerkki?
En ole kovin lahjakas näissä asioissa. Meikkaan päivittäin ja käytän sellaisia meikkejä jotka olen itselläni todennut toimiviksi.


4.Lempivaatemerkki?

Ril`s:n vaateosastolla kuolaan. Vaatteet tuntuvat olevan minun vartalolleni passelit vaan ei kukkarolleni. Olen kuitenkin onnistunut löytämään aletangolta muutamia mieleisiä. Aivan kuten meikkiasioissakin en vaatemerkeissäkään kovin osaava ole. Mutta tykkään laadukkaista asuista ja jalkineista. Tässä ihana. Kyllä minä etupäässä alennusmyynnistä teen hyviä löytöjä.

5. Välttämätön meikkituotteesi?.

Ruskea luomiväri, ruskea rajauskynä ja huulipuna. Tässä järjestyksessä

6.Lempiväri? näistä kuvista käy ilmi.

7.Hajuvetesi?

Arkena Diorin eau de toilette POISON. Juhlavimpiin hetkiin YvesSantLaurent CINEMA.

8.Lempielokuvasi?.

Oi, oon huono tässä. Yleensä en muista elokuvien enkä näyttelijöiden nimiä.

9. Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi?

Amerikassa! Tuli taannoin piipahdettua New Yorkissa ja sieltä autoillen Niagaralle. Oli kaiken kaikkiaan hulvaton kokemus vaikka vain pintaraapaisu maahan. Jäi sellainen kutina, että sinne vielä palataan. Eurooppa on ihana ja rakastan sitä, mutta myös muu maailma, etenkin juuri Amerikka kiinnostavat kovin.

10. Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse?
Oletko onnellinen?

Ainakin erittäin tyytyväinen. Ja aika ajoin tuo tyytyväisyys leimahtaa oikein pakahduttavaan onnentunteeseen ja kiitollisuuteen. Runo

6 kommenttia:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan!:)
  Kiva oli lukea vastauksesi näihin kysymyksiin. Oma kysymyksesikin oli kiva ja vastauksestasi tuli hyvä mieli lukijallekkin!:)

  Kiitos kauniista sanoistasi blogissani!:)
  Mukavaa isänpäivän jatkoa sinulle blogiystäväin!

  VastaaPoista
 2. Muistan sen jutun Amerikan-matkastanne. Ajattelen vieläkin, että joskus saan houkuteltua mieheni New Yorkiin. Viimeksi eilen siitä puhuttiin, joten ehkä parin vuoden päästä;)

  VastaaPoista
 3. Susanne; Oli vähällä jäädä tekemättä... Vastasin eilen oikein huolella kaikkiin kysymyksiin ja sitten painoi väärää nappia ja kaikki häipyi. Otin kuitenkin aamulla uusiksi ja tämä tulikin paljon kevyempi versio näin.
  Kiitos itsellesi! Olit yksi niistä ihanista kannustajista joka sai minut tähän harrastukseen mukaan.


  Katriina; varmasti saat! Ääneen puhumalla ne tuollaiset suunnitelmat parhaiten toteutuvat.
  Keskustelemme saunanlauteilla isännän kanssa yleensä kaikenlaisesta kivasta mm Amerikan- matkasta ja aikomuksesta vielä toistamiseen tehdä vastaavanlainen reissu.

  VastaaPoista
 4. Tätä oli mukava lukea. Ja viimeinen runo...:-) menee talteen.
  Oikein iloista alkanutta viikkoa toivottaa Krisse.

  VastaaPoista
 5. Rita Ril's vaatettaa minutkin. Minulla on juuri nyt menossa vuorokauden 'muotiblogi', jossa varsin uusi Ril'sin ulsteri sekä pääosassa hempeän roosa baskeri. Muotibloggaus ei ole minun juttuni, joten käytä nyt tilaisuutta hyväksesi.

  USA houkuttaa, vaikka aivan rakastan Eurooppaa. Kunpa pääsisi joskus Kalliovuorille - vaikka.

  Kuulin la radiosta, kun joku muoti-ihminen, en ehtinyt kuulla nimeä, selitti pärjäävänsä yhdellä kunnon leningillä. Hän vain asustaa sitä juhlien ja vuodenaikojen mukaan. Minulla on melkein sama juttu ellei lasketa yhtä iltapuku-unelmaa ja hellemekkoja: musta kotelomekko, hihaton, on kova sana lähtöön kuin lähtöön.

  VastaaPoista
 6. Leena; rillutellen Rils`s:in mekossa tuntuu upealta! ;) Tuohon yhden mekon systeemiin pitäisikin pyrkiä. Muutama laadukas asu, jota sitten täydentelee erilaisin systeemein.

  VastaaPoista