keskiviikko 18. marraskuuta 2009

MUOTIA

Muodin maailmaan. Tykkään Ralph Laurenin suunnittelemista asuista. Sopivat aikuisellekin naiselle. Ja mistä eniten tykkään, niin nuo ruskean ja beigen eri värit. Joskus vielä hankin jonkun hänen luomansa - sijoitan itseeni. Näppää kuvan alla oleva laitimmainen video pääälle.


Kuvan asut eivät ole Laurenin. Näihin kahteen asukokonaisuuteen ihastuin ja laitin kuvat talteen. Vanhoja kuvia, pesetojen aikakaudelta. Asut ovat kuitenkin ajattoman tyylikkäitä, kauniita ja naisellisia.

9 kommenttia:

 1. Ehkä ei mielivärini, mutta pakkohan yrittää pukeutua aikuisten vaatteisiin ;)

  (niin hankala kommentoida toisen koneelle, kun et salli KAIKKIA..)Ja vielä vahvistukset päälle, menee vartti..

  VastaaPoista
 2. Rita, blondille sopivat monet ruskean sävyt: safari, hiekka, cappuccino...ja katso Satumaa -neuletta blogissani: hieno ruskean sävy ja takuulla langat Tasnkasta.

  VastaaPoista
 3. P.S.
  Itseensä kannattaa aina sijoittaa.

  VastaaPoista
 4. Leena, huomasin sen Satumaa neuleen blogissasi ja aloin väristä. En mitään kommentoinut, mutta ihastus jäi itämään... Minun vanha äiti-kultani voisi sellaisen neuloa, kunhan mallin ja langat hankin.

  Hannele; ;) :) Yrittänyttä ei laiteta! Kyllä olet sitkeyden ja opettelun perikuva, kun noin sinnkkäästi vaan toisen koneella toimit.
  Juu, itseen saa ja pitääkin tällä iällä jo sijoittaa!

  VastaaPoista
 5. Rita, minuakin värisyttää, sillä se neule on just mulle passeli ja varmaan myös sulle. Sain vinkin, että joku taitava saattaa sen mulle tehdä...varmaa ei vielä ole. Riippuu juuri noista langoista. Minä kun en niin välittäisi mistään 7-veljestä väreistä...Nyt olen kranttu, sillä tuollainen neule olisi ikuinen ja sen pitää olla sit just eikä melkein.

  VastaaPoista
 6. Leena, näin minäkin ajattelin tuollaisesta neuleesta loppuelämäni lämmittäjää ja kaunistajaa.

  Lisäsin tähän postaukseen pari vanhaa kuvaa kauniista asukokonaisuuksista ja onnistuin tärveltää ne pois kun rönsyilin vastaavasti sinun blogissasi. :) ei kun uusiksi vaan..

  VastaaPoista
 7. Ylimäinen kuva tosi kaunis (sellanen kone ilman hiirtä)

  VastaaPoista
 8. Hannele, läppäri ilman hiirtä juu, miehelläni myös sellainen ja joskus matkalla lainaan sitä. Hiiren asemasta sormella siveltäen ja naputtaen. Mies tykkää, että oppii kuin veitsen ja haarukan käytön, hoh hoijaa.

  VastaaPoista