tiistai 5. lokakuuta 2010

LOMAN LOPPU

Tällaisen ihanuuden sain täältä. Iloitsen ja kiitän Anua.
Toisilla sitä on taitoa ja silmää kauneudelle tehdä tällaisia.

Tänään aloitin loman jälkeen työt. Ei hassumpaa. Paljon tekemistä, että ei syömään malttanut. Minulla on ollut tapana aina hieman jännittää lomalta töihin palaamista. Juontaa juurensa vuosien takaisista ikävistä kokemuksista. Työyksikössäni oli eräs työkaveri, jolla oli tapana aina soittaa lomalaiselle kotiin ja kysellä/varmistaa jotakin hoitoon liittyviä asioita, huokaus. Lisäksi hän saattoi tehdä työhuoneessani tai muissa hoitokäytännöissäni hieman ”parannuksia” . Oli tavallaan aika rajaton persoona. Aina sitten lomalta palatessa jo edeltä jännitti, että mitähän tällä kertaa.
Tämänpäiväinen lomaltapaluu töihin tuntui hyvältä. Tunsi oikein tervetulleeksi, kiva. Ja muutenkin, varmistui että tulevaisuus tässä työssä tulee jatkumaan.

Vielä tovin voi nauttia tästä ihanasta auringon kultaamasta ruskasyksystä. Oikein ilolla ajaa työmatkaa näissä oloissa. Tulevaisuutta on tullut mietittyä. Ja olen mielistynyt asettamaan itselleni neljän vuoden etapin. Neljä vuotta työntekoa ja sitten löysennystä…saas nähdä. Eläkkeeseen on vielä kahdeksan vuotta. Mutta on tuota työuraakin jo, alkaen vuodesta 1976. Vaikka kovasti nautin työelämästä, tuntuu ettei sitten muuhun jääkään kunnolla aikaa ja energiaa.

6 kommenttia:

 1. Loman jälkeen työ maistuu kuin uudelta mutta tutulta kumminkin. On intoa ja tarmoa pienen katkon jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Arleena; Loma on välillä tarpeen ja ihanaa kun vastaa sitten loistavasti tarkotustaan! Kyllä vaan taas työntouhussa huomaan nauttivani valtavasti työstäni. Etenkin, kun kaikki tahot tekevät yhteen hiileen.

  VastaaPoista
 3. Hannele; eikös vaan! Ihastuin heti ja pyysin samanlaisen ja sain, ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se työ maistuu loman jälkeen, jos loma on ollut rentouttava ja onnistunut muutenkin.
  Hienon kranssin oletkin saanut, se on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 5. Harakka; Kyllä onnistuneen ja voimia antaneen loman jälkeen taas jaksaa, totta.

  Aika sponttaanisti toimin, jos johonkin ihastun, kuten tuohon kauniiseen kranssiin. Kaikkia ei heti kuitenkaan tarvi saada, mutta tämän halusin ja sain. ;)

  VastaaPoista