lauantai 2. lokakuuta 2010

RANTABULEVARDILLA

Tapahtumista, monenlaisista
lomalaisista, kaupustelijoista ja muista ”taiteilijoista” koostuva mielenkiintoinen ihmispaljous
tekivät päivittäisistä aamu- ja iltakävelyistä erityisen nautinnollista.


Perjantaiaamun lenkiltä palatessa alkoi takaamme kuulua meluisaa torvien toitotusta. Kolmen moottoripyöräpoliisin saattelemana valui näyttävä ( liki 100) museoautojen liuta rantabulevardia pitkin. Oi mitä iloa se kadunvierustoilla seuraavissa ihmisissä herättikään! Huiskuttelimme ohiajavan upean kulkueen kuljettajille innokkaasti ja he saamastaan huomiosta lämmenneenä meille.

Tällä kertaa tällainen liikkuva patsas. Lantin kun heittää keräilylippaaseensa, niin herää patsas elämään, kiittäen kauniseleisesti kumartaen saamastaan lantista. Olen näihin patsaisiin niin herkkänä.


Ja näitä upeita hiekkarakennelmia rakentelee joku rastatukka nuorimies. Laiha ja iholtaan ahavoitunut, risahampainen. Jossain pensaan alla näkyy virttyneellä patjalla viettävän yönsä. Lantti hänellekin.


Ihanat leidit rannalla! Olivat iloisesti heti valmiina kun kysyin heitä kuvata. Espanjalaisrouvia.
Tulee niin hyvä mieli nähdä myös iäkkäämpiä ihmisiä näissä maisemissa. Haaveilen usein tuovani muutamia tuttuja vanhuksia tänne lomalle – äiti ensimmäisenä. Liikuntarajoitteisten on täällä melko hyvä liikkua ja paljon näkeekin myös akkukäyttöisiä invaskoottereita käytössä. Niitä on vuokrattavana, mainiota omaakin tulevaa vanhuutta ajatellen.

5 kommenttia:

 1. Uu..ihania autoja. Kyllä kelpaa katsella.

  VastaaPoista
 2. Voi juku, mitä autoja, ihan tosi upeita! On siinä työtä vähän tehty, että on saatu noin upeeksi!

  VastaaPoista
 3. Matkakuume kasvaa. Tänään kahlasimme oikein urakalla matkoja läpi. Maanantaina pitää mennä Matka-agenttien Sarin luo ja hän saa etsiä hotteleja.
  Lomallasi näytti olevan just oikeaa meininkiä.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia matkaltanne!
  Ihmettelen aina noita ihmispatsaita miten jaksavat olla liikkumatta pitkiäkin aikoja. Hienosti ovat aina maskeeranneet ja pukeneet itsensä.
  Hieno on myös hiekkarakennelma. Taitavasti tehty!
  Kiva kuva espanjalaisrouvista!

  VastaaPoista
 5. Krisse; Juu, hienoja autoja! Kyllä niiden kuljettajista näki, että ovat itsekin täpinässä saadessaan tuollaisilla ajaa. Hurmioidun aina näkemästäni, kun tällaisia vastaavia osuu kohdalle.

  Harakka; näihin täytyy olla tosi intohimo, että jaksaa ja viitsii vaadittavasti ne kunnostaa. Sen verran tiedän, että museautoiksi rekisteröityminen vaatii tarkat kriteerit. Ja hyvä niin.

  Arleena; ihanaa kuumetta teillä ;). Lomameininki oli onnistunut. Ei saa olla liikaa ohjelmaa, mutta tietynlainen päivärytmi kuitenkin. Loma saa olla lomaa, ei suorittamista.

  Susanne; Joo hyviä kuvakohteita, mutta kameran käyttössäni toivomista.
  Samaa minäkin ihmettelen ja ihailen. Olen kuin lapsi ja aina lanttia heille heittämässä, jotta nään ihanan pantomiiminsa. Ovat kyllä mainioita!
  Nuo erilaiset hiekkarakennelmat ovat myös upeita ja mielikuvituksellisia. En löytänyt erästä lohikäärme aiheista kuvaa. Näitä rakentelevat päivät päästänsä ja korjailevat ja muuttavat. Hienoja.

  VastaaPoista