perjantai 30. heinäkuuta 2010

SYRJÄSTÄ SEURAAJAN OSASSA

Nyt alkaa olla juuri sitä oikeaa ruusujen aikaa ja tuoksua! Ai kuinka ilahduttikaan mieltä tämä marketista ostettu ruusukimppu.

Tänä kesänä on todellakin tuntunut siltä kuin olisi joutunut syrjästä seuraajan osaan. Typistetyn kaksiviikkoisen kesälomani (itse valittu) aiheuttamaa haitallista eritahtisuutta. Aikaisimpien kesien tapa, samaan tahtiin kesälomiaan viettävien ystävien tapaaminen, ei ole onnistunut kuin ennen. Työpäivän jälkeisen väsymyksen - luovuuden lamaannuksen myötä ystävien tapaamiset ovat osaltani jääneet pikaisiksi piipahtamisiksi. Yleensä kun tällaisia kohtaamisia on juhlistettu kuohuviinipullon poksautuksella tai prinsessakakulla (ajan kanssa), niin nyt on kiikutettu hätäisesti haalittuja mansikoita (ilman kermavaahtoa) muovipussissa, uuhh. Tästä opin, että tulevaisuudessa pidän kiinni kuukauden kesälomastani ja ystävien tapaamisista.
Tämän viikon kulttuuritapahtuma Vexillajuhlat
tarjosi muutaman ylentävän nautinnon.
Konsertin jälkeen. Kuvassa mukana myös rakas K-ystäväni ihanan äitinsä kassa.

Sattumoisin illan tähdet osuivat paikalle konsertin jälkeen, suostuen poseeraukseen.

9 kommenttia:

 1. Lomat tärkeitä, ja ystäviä pitää yrittää tavata (jotkut sukulaiset tapaa vain hautajaisissa, kun häät harvinaisempia).

  VastaaPoista
 2. Hannele; totta haastat! Mielessä on monesti käynyt järjestää, sopivan teeman merkeissä, muuten vaan sukulaistapaamisia.

  VastaaPoista
 3. Niin, totta Hannele haastoi, ei saisi suvun tapaamiset jäädä vain hautajaisiin ja häihin!
  Pitää alkaa jotain pientä kokontumista ensin. Mekin siskojemme kanssa ollaan alettu isän puoleisia kahta serkkuamme tavata kerran vuodessa ja onkin ollut miellyttäviä hetkiä heidän kanssaan.
  Ollaan muisteltu lapsuuttamme , kunlapsena vielä paljon olimme yhdessä mummulassa.

  VastaaPoista
 4. Kesä on tosiaan yhdessäoloa ystävien kanssa. Kesätapahtumat ovat ihania. Kuvistasi huokuivat kesäillan ihana tunnelma konsertin jälkeen. Hetken häivähti haikeus mielessäni, kun katsoin tuota koivujen reunustamaa kirkkopihaa ja konserttiyleisöä.

  VastaaPoista
 5. Kirkkokonsertit ovat niin suuria elämyksiä♥

  VastaaPoista
 6. Harakka; tärkeitä tuollaiset tapaamiset ja muistelut. Tänään onnisti kylän kesäteatterissa tavata monta ystävää ja sukulaista yhdellä kertaa. Ja sai nauraa yhdessä heidän kanssaan hauskaa näytöstä.

  Arleena; Mennyt viikonloppu on ollut onnistunut,ilman varsinaista kesälomaa ystävien ja sukulaisten tapaamiset toteutuivat sittenkin. Oikein tyytyväisin mielin tästä hyvästä.
  Onko koivujen reunustama kirkkopiha tuttukin?

  VastaaPoista
 7. Leena; juu, varmaan monen asian tekijä;puitteet ja perinteikäs musiikki. Penkit vielä kun olisivat pehmustetut... :)

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka oli mukava piketa tätä kautta kirkkomusiikkijuhulille ko en ihte sinne päässy. Mutta ihana oli se eellinenki viikko. Kiitos ja terkkuja

  VastaaPoista
 9. Minna; kiva ko täälä käväsit! Justihin sain sulle kirjotetuks pitkästi lohtolaismurtehella, niin eiköhän sähkökatko ryökäle. Niiton sitte ollu vaivaks asti tänä kesänä.

  Joo, noli oikein onnistunehet kirkkomusiikkijuhulat. Muutamahan konsettihin ja oheistapahtumahan osallistuimma. Nähtihin samalla palio tuttuja joitten kans oli lystiä vähä praatata ja kuulumisia vaihtaa.

  Mukava ko olitta täälä ja kiitos vain ihtelles! Kaisa oli kans pitempähän Vattajalla ko ilimakki entisestähän paranivat. Mää sanoin isännälle, että ens kesänä kyllä voovaan pitää kesälomani samahan aikoihin ko muukki ihimiset, että saa kunnolla töövätä ja oikein ajan kans praata.

  VastaaPoista