sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

LOMAN MUKAVA ODOTUS

Kesä on edennyt tasaisen lämpimänä. Varhaiset kesäaamut ovat olleet töihin lähtijälle miellyttävän mukavia. Pikkuhiljaa mieleen on herännyt edessä olevan (vasta syyskuun puolessa) loman mukava odotus. Tämä on meillä sitä aikaa jolloin aletaan tutkia lomakohteita ja hotelleja. Viime vuosina olemme alkaneet ilmeisesti toistaa (?) itseämme päätymällä toistuvasti Costa del Solin rannoille. Ihanaa saada vielä hyvän kesän lisäksi aurinkoista ja lämmintä kesää viikko. Tänä syksynä etenkin on mentävä samoille rannoille, saamani vierailukutsun vuoksi. Noh´ ei aivan sen sanelemana. Mutta oli kyllä hauska tapaus, kutsu Fuengirolaan. Olin viikolla (tavoistani poiketen) ruokatunnilla jonottamassa lähigrilliltä hampurilaista, kun kutsun sain. Edelläni asioivan eläkeläispariskunnan mukavalta vaikuttava rouva alkoi luontevasti juttelemaan. Kiinnostukseni sen kuin yltyi, hänen kerrottuaan asuneensa jo kaksikymmentä talvea Espanjassa. Sanoin tuntevani lomareissuiltamme aluetta jonkin verran ja suuntaavamme syksyllä taas sinne, Torremolinokseen tai Malagaan. Niinpä siinä sitten innostuessamme puolin ja toisin hän samassa yhteydessä esitti kutsun. Miehensä tuli mukaan yhtymällä vaimonsa kutsuun. Hän lupasi jopa meitä paikanpäällä autollaan kyyditä - näyttää nähtävyyksiä, mikäli syksyllä sinne tulisimme. Lopuksi vaihdoimme vielä yhteistietoja. Aika mielenkiintoinen syksyn lomamatka tiedossa…

Tässä vanhoja muistellen...


Tämä hotelli oli hieno, mutta ei kuitenkaan hengeltään lämmin.

(Torremolinos 2008)
Tähän vaatimattomaan, mutta miellyttävään ja lähellä uimarantaa (parveke merelle) olevaan hotelliin olemme monena syksynä majoittuneet.

6 kommenttia:

 1. Olemme viettäneet myös monta kertaa lomaa Costa del Solilla Marbellassa. Nyt syksyllä mietimme matkaa, mieheni haluaisi juuri tuonne tuttuun kohteeseen, josta on helppo liikkua ympäristöön. Olemme retkeilleet rannikkoa Malagasta Gibraltarille.
  Kuvistasi tuli taas kaukokaipuu. Hauska sattuma, että tapasitte pariskunnan. Fuengirolassa on paljon suomalaisia lomaviettäjiä talviaikana.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia matkoiltanne!
  Olemme käyneet kerran Costa del Solilla ja mieli tekisi tehdä sinne uusi matka. Hotellimme oli Torremolinoksessa, mutta teimme monta retkeä ympäristöön. Rondaan, Malagaan, Nerjaan, Marbellaan, Gibraltarille jne. Siellä on kyllä paljon mielenkiintoista nähtävää ja jos teillä on vielä autokyytiä tiedossa niin pääsette varmaan parhaisiin paikkoihin mitä sieltä löytyy. Upea matka teille tulossa!

  VastaaPoista
 3. No, teillä onkin sitten mielenkiintoista lähteä sinne paikan päälle.
  Siellä odottaa teitä uudet ystävät ja kauniita paikkoja katseltavaksenne, ihan oma matkaopaskin sitten tiedossa!
  Syksyllä onkin kiva lähteä lämpimään täältä pimeästä ja sateisesta ja loskaisesta suomesta!

  VastaaPoista
 4. Arleena;Marbellassa mekin monesti. Appelsiiniaukiolla on ihanaa ennen ja jälkeen illallisen istuskella. Näin kesän puolivälissä aina herää matkakuume ja halu päästä etelänmaille. Tuo matkakin on aivan kohtuullinen. Gran Canaria on myös ihana paikka, mutta sinne matka pitempi. Fuengirolassa olimme yhtenä vuonna - englantilaisten eläkeläisten hotellissa. Kyllä olivat vetreitä eläkeläisiä, yötä myöten tanssivat sellaisessa tupakansavussa, että ei meillä sellaiseen voimat riittäneet. ;) Hauska sattuma todellakin tuollainen tutustuminen. Ompa sitten kertomista.

  Susanne; Costa del Sollin alua on jotenkin niin vaivaton ja rento paikka. Junalla mekin tapaamme matkata Malagaan. Kävellenkin kuljemme paljon. On se aina loppuvuoden kohotusta päästä etelänmaille.

  Harakka; se katkaisee niin sopivasti edessä olevan syksyn harmauden ja kylmän - antaa voimia loppuvuoden kylmään. Uskon tutustuvamme matkallamme mukaviin ihmisiin. vaistoni on yleensä osunut oikeaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana sattumus. =)
  Toivon teille mukavaa reissua. =)

  VastaaPoista
 6. Una; monesti, ainakin itse olen kokenut, meidän (sosiaalisempien?)naisten kesken tällaisen ihanan sattuman olevan mahdollista.
  Kiitos!

  VastaaPoista