tiistai 29. kesäkuuta 2010

RAUHALLISEN PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI

Äkkiseltään iltasella Vattajalle meren äärelle. Vesi pehmeää ja lämmintä.. Muutama kalastusvene merellä. Yksinäinen soutaja ulapalla.
Mieli levollinen, hyvä olla, merikin samaa mielialaa…

5 kommenttia:

 1. Jokos oot tarjennut uida meressä?
  Minä en:)

  VastaaPoista
 2. Pioni; et vai? En minäkään ;) Tänä iltana merivesi oli kyllä niin lämpöstä, että arinkin olisi tohtinut. Mutta minä menen yleensä vasta heinäkuun helteillä kastautumaan ja sitä myöten uimaan. Pitää olla niin kuumaa, että tulee oikein tarve päästä vilvoittautumaan ja uimaan.

  VastaaPoista
 3. Rauhoittavia kuvia. =)

  Kaunista viikkoa siulle. =)

  VastaaPoista
 4. Kuvittele, kävin nuorena plikkanan meressä uimassa jo äitienpäivän aikoihin! Meillä oli ystävine kanssa oikein kisa asiasta.

  Nyt olen pari kertaa jo uskaltautunut Päijänteeseen, joka on muuten Suomen syvin järvi ja mutenkin iso vesi eli lämpenee hitaasti.

  Tuli kuvistasi mieleen Yyteri, paitsi että 'tussut' puuttuvat.

  VastaaPoista
 5. Leena, niinpä sitä silloin uskallettiin.;) Nykyään vasta heinäkuun helteillä uimaan menen. Tänään jo houkutteli käväistä meressä, mutta oli niin tuulista - märkä iho ja tuuli yhdessä, ei kiitos. Ja tuonne mereen saa oikein kävellä ennen kuin pystyy uimaan. Matalaa rantaa piisaa pitkään. Siksi en varmaan ole oppinut sukeltamaankaan näyttävästi suoraan veteen. Veneestä tai laiturilta syvään veteen on upeaa päästä heti uimaan. Mutta joka kesä yhtä riemulliselta tuntuu uimareissut.
  Mieheni 88 vuoden ikäinen täti on jo tänäkin kesänä(tapansa mukaan)käynyt useampaan kertaan uimassa.

  VastaaPoista