keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

KAUPUNGILLA


Mukavaa lomalla käydä iltapäivästä vähän kaupungilla "rilluttelemassa" tyttären kanssa. Ja aivan ensiksi vanhan kaupungin puolelle - kahville totta kai. Mukava iltapäivä. Puoliakaan ei keretty eikä jaksettu mitä aikomus oli.

11 kommenttia:

 1. Juuri tuollaiset kahvilat ovat varsinaisia helmiä! Täällä meillä ei ole yhtään vanhaa ja persoonallista paikkaa, sellaista johon menisi oikein nautiskelemaan.

  VastaaPoista
 2. Katriina; Kokkolassa on kyllä hienosti kohentunut kahvilakulttuuri! (kuin koko kaupungin katukuva ja palvelukulttuuri) Ja vaikuttavan miljöön lisäksi niissä saa myös nauttia todella herkullisista leivonnaisista. Katsoppa vielä tuo NOSTALGINEN NERISTAN/vanha kaupunki.

  Nyt kun mietin, niin meillähän oli tyttären kanssa aivan upea iltapäivä! Hyvää palvelua monessa paikassa; nopee, mutkatonta, luontevaa ja ystävällistä. Kokkola on hieno kaupunki!

  VastaaPoista
 3. Voi tuolla kahvilassa täytyy pistäytyä joku kaunis kesäpäivä:)

  VastaaPoista
 4. Hannele; kyllä, etenkin tällaiset reissut ;)

  Pioni; tykästyt varmasti!

  VastaaPoista
 5. Kivalta kuulostaa iltapäivä tyttären kanssa!:)
  Kahvila näyttää ihanalle.

  VastaaPoista
 6. Susanne; oikein piristävä iltapäivä kahdestaan.
  Tuo kahvila oli kyllä aidosti persoonallinen. Ja lisäksi kahvi ja leivonnaiset herkullisia ja laadukkaita. Kiva tehdä tällaisia löytöjä.

  VastaaPoista
 7. Sulla on ollut kiva päivä tyttäresi kanssa.
  Hyvää kesänjatkoa sulle..
  Mä jatkan vielä blogilomaani.

  VastaaPoista
 8. Harakka; kiitos vierailusta! Kyllä, tuollaiset päivät ovat kivoja.
  Kiitos samoin sinulle!
  Ja hyvää blogilomaa!

  VastaaPoista
 9. Meidän piti poiketa tuossa kahvilassa, mutta se jäi. Ensi kerralla käydään.

  VastaaPoista
 10. Arleena; seuraavalla kerralla sitten. Minulla on tuntuma, että ei tämä paikka tule katoamaan. Oikein kiirettä pitää tänä kesä keritä moneen ihanaan kokkolalaiseen kahvilaan. ;) Ja omalla paikkakunnalla vielä tämäkin http://reipasraparperiretki.blogspot.com/2009/06/kahvipoydassa.html

  VastaaPoista