tiistai 22. kesäkuuta 2010

OI, NOITA IHANIA LAPSIA

Oi, noita ihania lapsia! Lapsia kauan sitten… Kevyttä juhannussiivousta, työpöydän ja hyllyjen järjestelyä tehdessä sattuivat nämä aikoinaan talteen laitetut lasten kirjeet käsiin. Nämä hupaisat kirjeet, isonveljen valitus- ja pikkusiskon vastauskirje herättivät mukavia muistoja. Tällaista vastaavanlaista kirjeenvaihtoa kävivät usein keskenään. Veli hieman nuhtelevaan, mutta opastavaan sävyyn ja sisko nasevasti vastaten - hyvin puolustautuen. Hyvää kasvatusta puolin ja toisin, uskon.


Tässä valituskirjeessä poika moittii siskoaan tietokoneen hiiren käytöstä ja sen likaamisesta. Kirje on varmaan joskus 90-luvun alussa kirjoitettu, koska talossa on ollut vain yksi tietokone…

Tytär pitää hyvin puolensa ja muistuttaa vastaavasti veljeään ruokapöydässä käyttäytymisestä. Lopuksi kieltää vielä tekemästä (ainaisia) ärsyttäviä punakynämerkintöjä kirjoitusvirheistään.

3 kommenttia:

 1. Hauskat postit. Mukavaa kun olet säilyttänyt ne. Sisarellista ja veljellistä rakkautta puolin ja toisin.
  Aurinkoista juhannusta sinne.

  VastaaPoista
 2. Mukava varmasti löytää hyvästä jemmasta tuollaista kivaa kirjeenvaihtoa:)
  Ihanaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Arleena; eikös vaan. :) Tuo sisarellinen rakkaus on kyllä ihana asia ja soisi jatkuvan koko elämän itse kullakin. Aurinkoa täällä nyt aivan ihanasti, kiitos!

  Pioni, hyvä niin, että talletin. Paljon muitakin aarteeksi arvioituja on tullut talletetuksi.;) Ihanaa juhannusta sinulle myös!

  VastaaPoista