perjantai 7. toukokuuta 2010

VOI TÄTÄ IHANUUTTA

Voi tätä ihanuutta, viikonloppua! Tuntuupa hyvältä, varsinkin kun koko edeltänyt viikko on sujunut uudessa työssä melko sutjakkaasti ja hermoiluitta. On se kyllä niin, että työssä pitää olla mielekkyyttä ja etenkin elämässä itsessään. Noh` on sitä ollut tähänkin saakka, vaan nyt on vielä lisääntynyt.

Huomenna pidän kunnon siivouspäivän. Pari viikkoa on tullut oltua pienessä täpinässä eikä siitä syystä ole oikein riittänyt voimia huolehtia kodin siisteydestä. Nyt on innostusta ja virtaa laittaa paikat järjestykseen. Äitienpäiväpäivällinen järjestetään kotona. Yli 90-vuotias anoppi ja 80-vuotias äitini pitävät tällaista hillittyä kotiympäristöä mukavampana kuin hermostuttavaa ravintolahulinaa. Enkä kyllä itsekään ole enää vuosiin ollut innokas mihinkään äitienpäivän massatapahtumiin.

Äitienpäivälahja?
Tavallaan, tämä miehen hankkima näyttävä ketju... Tarkemmin sanoen moottorisahan ketju, jolla toteuttaa toivomukseni, kaataa pihapiirin ikivanhat ränsistyneet koivut. Ihana lahja häneltä, täyttää pyyntöni!

9 kommenttia:

 1. Hannele; ja niin tarpeellinen;)

  VastaaPoista
 2. Me ei olla enää vuosiin käyty ulkona syömässä äitienpäivänä, mutta kylläkin edeltävänä lauantaina ja huippupaikassa. Tänä vuonna äitienpäivä on peruttu, sillä Meri lähti Espanjaan. Ensimmäinen äitienpäivä ilman Bambiani...

  Ei minunkaan äiti, silloin kun ´pystymme tapaamaan äitienpäivänä, välitä enää lähteä ravintolaan syömään.

  VastaaPoista
 3. Leena; meilläkin on ollut tyylinä käydä äitienpäivän edeltävänä iltana syömässä.
  Oi, erilainen äitienpäivä sulla nyt..

  VastaaPoista
 4. Tosiaan upea ja monikäyttöinen ketju! Minullakin olisi käyttöä helmille, joilla voisi sahata pensasaidan:)

  VastaaPoista
 5. Katriina; helmet käyttöön vaan! Ihanaa siis että toteutui tämä toiveeni, pari vuotta toitottmani, kaataa ränsistyneet koivut. Mutta vain yksi kerrallaan, hyvä niin. Oli nääs aikamoinen fyysinen ponnistus kerätä kaadetun koivun osat.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana ja tarpeellinen lahja! Meiltä kaadettiin muutama vuosi sitten pihasta vanhoja koivuja ja olivatkin sisältä jo lahoja.

  Oikein hyvää viikonloppua ja huomista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 7. Jykevä lahja. Ketju näytti aika hentoiselta, mutta uskon sen katkaisevan hyvin sen mihin tarvetta on.

  Hyvää äitienpäivää !

  VastaaPoista
 8. Susanna; Juu, semmoisia lahonneita osaksi nuo meidänkin koivut. Mietin haravoidessani kuinka ovatkaan vuosien varrella ympäristön puut rispaantuneet ja lisääntynyt vain niiden roskaus. Sitten hokasin, että olen haravoinut tätä pihaa jo lähes 40 vuotta (alkaen 16 vuotiaana). Kyllä siinä ajassa vanhenee jo ympäristö että haravoija:)
  Kiitos, hyvää äitienpäivää!

  Arleena; ketju toimi kiitettävästi, leikkasi kuin kirurgin veitsi. Kiitos, sitä samaa Sinullekin!

  VastaaPoista