perjantai 30. huhtikuuta 2010

VÄSYNYT MUTTA ONNELLINEN

Puhti on ollut poissa enkä ole töiltäni jaksanut blogielämään osallistua.Maanantaina aloitin uudessa työssäni. Heti ensimmäisenä työpäivänä meni töissä pitkään. Muina päivinä onnistuin normaaliin aikaan lähtemään. Ajatuksenani olisi aivan alusta pitäen pitää selkeät rajat ja välttää ylitöitä. Vuosien kokemus työelämässä on osoittanut työimun voiman ja kuinka siihen on itse osattava puuttua. Nyt on sopiva sauma tarkentaa tuossa asiassa otetta, eikä jäädä työpöydän ääreen tekemään vielä jotain keskeneräistä. Sitä keskeneräistä kyllä piisaa.

Viikko uudessa duunissa. Alkupäivien ahdistus on hellittänyt (ainakin nyt) ja tuntuu suorastaan riemastuttavan ihanalta, että jo muutamassa päivässä on oppinut uusia asioita ja voinut tehdä ”oikeaa” työtä. Helpottaa, kotona ei enää pyöri jatkuvasti päässä ajatukset työstä.

Huomenna nautin ja vierailen muiden blogeissa.

Hauskaa vappua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua ja oikein rentoa viikonloppua siihen päälle!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisen hauskaa Vappua sinne myös.

  VastaaPoista
 3. Katriina, Arleena ja Susanne kiitos samoin! Kivaa olla taas täällä kanssanne.

  VastaaPoista
 4. Rita, onnellisia Vappuviikonlopun hetkiä!

  (Tultiin juuri Virhelandiasta ja ostimme jo toisen Tuurenpihlajan. Kokeile! Sen puun ruskaväri ei ole tästä maailmasta.Nyt istutuspuuhiin.)

  VastaaPoista
 5. Leena; Kiitos! Vapunjatkoja! Wau, olet kerinnyt jo muutamat istutukset tälle keväälle. Tuurenpihlajan pidän mielessä.

  VastaaPoista
 6. Pioni; kiitos, kuin myös! Pikkuhiljaa täälläkin on alkanut mullan alta pilkistää tulppaanin alkuja, ihanaa.

  VastaaPoista
 7. Koko elämähän on keskeneräistä.. Minä olen aina ollut ahkera kirjoittamaan asioita muistiin, sitten ne nuoremmatkin käyvät minulta kysymässä..

  VastaaPoista
 8. Hyvää vapun jatkoa vielä, ja hyvää jatkoa myös uudessa työssäsi!

  VastaaPoista
 9. Hannele; näinhän se on, keskeneräistä. Helpottaa, kun oppii tämän ymmärtämään.

  Harakka; kiitosta vaan! Kylmä oli Vappu tänä vuonna meillä päin. Mutta kevät etenee ja lämpimämpää on luvissa. Kaikkea hyvää alkavalle viikolle!

  VastaaPoista