torstai 11. helmikuuta 2010

, , , , , , , , , , ME MENNÄÄN STADIIN, , , , , , , , ,


Oi, kuinka mukavalta tuntuu päästä jälleen Helsinkiin!
Mainitsin jo aikaisemmin venemessuille osallistumisesta. Muutama vuosi on pidetty väliä koko messuilta ja nyt tuntuu taas kiinnostavalta tapahtumalta. Varasin jo mennä viikolla meille hotellihuoneen. Sekin on mukavaa vaihtelua arjen keskellä saada hotellissa asustaa.
Jos toiveeni mukaan menee, käytämme lauantain kaupungilla kierrellen. Siellä kyllä paikkoja riittää. Minulle on kertynyt töissä ylitunteja, niin voin huomenna pitää vapaata. Aamulla varhain herätys ja bendolinolla matkaan. Mies ottaa taas läppärinsä mukaan, niin voisin laittaa tuoreita kuvia venemessupaikalta. Oikein hyvää viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää teille kaikille blogiystävilleni ja muillekin kävijöille!

13 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua pääkaupungissa:)

  VastaaPoista
 2. Ihan tosi Rita, viikonloppu pääkaupungissa piristää. Minä harrastan sitä nyt parhaan ystävättäreni kanssa ja kuviossa ovat silloin kaikki Ikeasta Stokkaan ja tietty asumme ihan keskustassa. Ja iltaisin syömme hyvin oman tasokkaan hotellimme ravintolassa.

  Oikein kiinnostavaa pääkaupunkiviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua teille! Helsingissä olen minäkin,mutta en taida venemessuille osallistua. Sen sijaan on elokuvaa ja argentiinalaista tangoa sekä paljon läheisten kanssa yhdessäoloa! Jos mies olisi mukana niin venemessut varmaan olisivat´ohjelmassa! Maaliskuussa tullaan uudestaan miehen kanssa ja silloin asustellaan mekin hotellissa! Mukavan virkistävää ja piristävää välillä:-)

  VastaaPoista
 4. Pioni; kiitos1

  Leena; ai että kuulostaa hyvältä. Kyllä on mukavaa kaikki tuo meilläkin edessä.

  Maaretta;Argentiinalaista tangoa, missä siellä?? Kiitos toivotuksista! Hauskaa viikonloppua! ;)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa reissua.
  Hyvät kengät matkaan.messuilla ja kaupungilla kävelyä riittää.
  Uskon, että on antoisa reissu.

  Hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 6. Hyvää viikonloppua sulle sinne Helsinkiin, pidä hauskaa!

  VastaaPoista
 7. Arleena; Reissu oli juuri sitä, mukava ja antoisa! Kiitos hyvien kenkien, ei käynyt jalkojen päälle kaupunkikävely!


  Harakka; kiitos! Oli onnistunut ja hauska viikonloppu.

  Hannele; Turku tulee hyvänä kakkosena! Etenkin kesällä on upea kaupunki. Sielläkin pitäisi käydä useammin ja tutustua paremmin muutama päivä.

  VastaaPoista
 8. Tuure; totta kai! Vaikka kuinka olisi kiire aikataulu, sen verran pitää että edes haistelemassa. Joskus olen yksin käydessä istahtanut sinne kahvilaan (huh mitkä hinnat!) ja kuunnellut puolisalaa naapuripöydistä kuuluvia tosi mielenkiintoisia ja asiantuntevan kulturellisia keskusteluja, aah.

  VastaaPoista
 9. Jooo, tuo on hauskaa. Se kahvila, vaikka hintava onkin, on mukava! Siinä on jotain ajatonta, ja siellä voi unohtaa ajan. Ei tule tylsää, vaikka ei olisi tekemistä. Se on rauhoittavaa.

  Akateeminen on kyllä varsin mukava paikka! Minä ja ystävämme julksiemme kirjallisuuslehteä, Scirptoria, se on myynnissä siellä. Muista kun ens kerran vierailet siellä :--D


  Mukavaa pääsiäistä!

  PS: Vaikka Akateeminen on kuinka kiva, siellä on kyllä liian pieni runohylly! Mutta onneksi runoja löytyy kohtalaisen kattavasti antikvariaateista.

  VastaaPoista
 10. Täytyypä katsoa Scirptoria seuraavalla kerralla. Varmaan jo toukokuun alussa.

  VastaaPoista