maanantai 15. helmikuuta 2010

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI


Eikä tässä todellakaan vielä kaikki! Tuon edellä esitellyn onnistuneen mukavan pääkaupunkireissun jatkoksi on vielä tämä viikko vanhaa lomaa pidettävänä, jihuu! Ja iloisesti lumella leikkien se on tänään alkanutkin. Aivan mahtava kevätsää on hemmotellut ulkoilijaa. Olen niin kiitollinen siitäkin, kun sain lumipuistossani hieman näkyvämpää aikaiseksi. Huomenna jatkan ahkerointia ja saan varmaan kierretyksi koko alueen. Kuvassa kaikki on vielä keskeneräistä. Lopullisessa valmiissa puistossa kaiken tulee olla huolellisesti viimeisteltyä teräväpiirtoa.

11 kommenttia:

 1. Rita, sinä olet niiiin ihanan positiivinen! Teräväpiirtoa...apua...ei saa...kyyneleet valuvat...Minä, eikun me (Reimakin tässä kurkkii) jaksamme odottaa sitä...Lumipuistoa...hyvä Rita♥

  VastaaPoista
 2. Venemessuista uutisoitiinkin, näytti olevan monelle veneentekijälle antoisat messut.

  Lumipuistosi kuulostaa haastavalta, mutta on varmasti ilo nauttia siitä sitten kun se on valmis.

  VastaaPoista
 3. Arleena; perjantai olikin veneenvalmistajia ja toimittajia varten - oli varmaan kotoisa olo monellakin. Mutta yksi päivä sitä riittää.
  Lauantain kaupunkikierroksella kerkesin sitten Akateemiseen Kirjakauppaan ja ostin aikomani SusuPetalin hauskan sarjakuvakirjan.

  Siis, että voi olla noin hauskaa lumenluonti;) Tämä on kyllä poikkeuksellinen talvi ja lumitilanne. Aristavat selkälihakset muistuttavat eilisestä innostumisesta.

  VastaaPoista
 4. Leena; tänään taas homma eteni ja selkälihaksissa tuntuu. Saa nauraa, naurattaa itseänikin oma leikkini, ihanaa! Jos, puisto muistuttaa visioitani ja saan sen valmiiksi viikonlopulla, kutsun ystäviä sitä katsomaan. Tarjoan kävijöille minttulikööri maitokaakaota, ehkä kuohuviiniäkin. Wienervalssia voisi laittaa kovaäänisistä kuulumaan. Olen oikein elementissäni tällaisissa tapahtumissa.

  VastaaPoista
 5. Lumipuistosi on varmaan kaunis, kun sen valmiiksi saat.
  Ja muista sitten tänne meille kanssa laittaa siittä kuvia, ootan niitä!

  Teillä oli varmaan tosi kiva Helsinkireissu.
  Meillä on siellä lähisukulaisia asumassa, mutta silti tulee harvoin sinne lähdettyä nyt enää.
  Molemmilla meillä miehen kanssa on jos jonkinlaista remppaa, niin ei sitten niin kamalasti enää voida joka paikkaan matkustella, vaikka mieli tekisikin.

  Mutta nauttikaa te niin kauan, kun terveys on hyvä.

  VastaaPoista
 6. Harakka; näin on, tarkoitus näyttää puisto valmistuttuaan. Toivottavasti saan siitä kauniinkin. Jos kelejä piisaa, niin kehittelen/viimeistelen sitä edelleen huvikseni. Nyt kolme isoa ympyrää ja käytävää tuossa pellolla. Käytävän varrelle tasaisin välein teen jotain kivi/lumipaasia. Poika saa (joutuu);)sitten puistonäkymät videoida. Olen aivan kuin malttamaton lapsi tämän kanssa.

  Helsinginreissu oli oikein onnistunut, kyllä! Ikävää tuollaiset rempat josta mainitsit. Meillä vielä jalat hyvin pelaa, mitä mies vähän polveaan valitti. Kengät kun olivat asialliset, niin kyllä kelpas kävellä.

  VastaaPoista
 7. Harmi, pieni poikkeaminen päiväohjelmasta - meno asioimaan kylälle. Iltapäivällä taas kirmasen pellolle puistoon.

  Leena;joo, hauskuuutta saa jo olla > 50v:llä kaiken "tosipuurtamisen" ja velvollisuusasioiden kilvoittelujen jälkeen. Ilosta varmaan tämä poweri kumpuaa.

  Hannele; ja kohta myös näyttää ;) Multa jäi muuten laskiaispullat nauttimatta! Mutta ihanaa hernekeittoa sain kyllä.

  VastaaPoista
 8. Ihana idea. =)
  Taidan matkia ja väsätä takapihan kinoksista jotakin, luvallasi? =)

  VastaaPoista
 9. Totta kai voit! Innostipa mukanaolosi kivasti, kiitos!

  Laitan tietoa sitten puistoni "avajaisista".

  VastaaPoista