torstai 7. tammikuuta 2010

* * * * * * PAKKASPÄIVÄ * * * * * *


Ompa ollut juhlallinen keli! Luonto on näyttänyt voimansa hillityn äänettömästi, mutta vahvan jäätävällä otteella. Aivan sankariksi itsensä tunsi, kun sai näissä olosuhteissa autonsa käynnistettyä ja liikkeelle. Oli välttämätön meno päivällä ja uhmattava vain pakkasta. Loppupäivä ollaankin sitten sisällä viihdytty. Kuuma, mintulla terästetty kaakao lämmitti mukavasti ja sai veren kiertämään ja liekit hehkumaan.

9 kommenttia:

 1. Hui, teillä mittari näyttää yli 30 astetta, meillä on pikkuisen alle. Ja takassa saa pitää valkeaa lähes koko ajan kun on kotona.

  VastaaPoista
 2. Pioni; oikein vanhanajan tammikuun talvea, jes!

  VastaaPoista
 3. Pakkaspäivänä uppouduin tuliseen tulitanssiin. Tulista tunnetta mukana.
  Täällä - 15 astetta nyt.

  VastaaPoista
 4. Rita, rakastan talve aja lunta, mutta on tässä pakkasessa nyt jo liioittelun makua. Koirakaan ei yhtään voi olla ulkona, kun tassut palelee heti ja minun ainoa sänkukumppanini on sähkölämmitystyyny;-)

  Van Houten kaakao (se annospussi) ja 2 cl Strohia, siinä se on.

  VastaaPoista
 5. Arleena; tälläisella seisovalla pakkasella (nyt vain -21,6)on parasta mennä vain tulta päin.

  Leena; joo, näitä pakkasia kun tiedettiin odottaa, niin varustauduttiin minttuliköörillä, jolla sitten kaakaotaan voipi terästää.

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ole yli kolmenkymmenen asteen mennyt pakkanen mutta kylmä täälläkin on. Nyt sääennuste lupaa lämpimämpää. Ihan hyvä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikonloppua Susanne sinulle myös! Äsken tarkeni jo ulkona kunhan pysyi liikkeellä. Ihanaa auringonpaistetta saimme iloksemma.

  VastaaPoista
 8. Meiän vanha Volvo käynnistyy vielä nätisti, noin -17°,

  VastaaPoista
 9. Hannele; Volvot onki luotettavan vahvoja kylmälläkin.

  VastaaPoista