perjantai 15. tammikuuta 2010

KENKIÄ

Työviikko vei taas aikani. Puolipäivätyöstä olen nyt siirtynyt kokopäivätyöhön. Mutta jäljellä olevilla lomilla saan välillä mukavasti katkaistua työrupeamaa, kiva. Nyt yhtäjaksoisesti kolme viikkoa työtä. Työn kannalta aivan hyväkin pitkäjänteisempi työjakso. Blogiharrastusta se tuollainen kausi aina hiivuttaa, mutta viikonlopulla jo kummasti kimmellyn ja blogi sen myötä.

Tammikuu on ollut mahtavan upeaa – lumoavan kaunista! Ja kyllä on saanutkin ihailla monen blogeista kauniita talvisia luontokuvia, kiitos! Iltapäivisin, työstä kotiutuessa, punaisenpalava taivaanranta on kauneudellaan aivan liikuttanut mielen. Kameraa ei ole ollut kertaakaan silloin muassa. Ja sitten kun oli, muuttui näkymät vähemmän kuvauksellisimmiksi. Mutta, kuitenkin jotain kaunista on blogissani näyttää. Kerroin joulun alla hankinnoistani, alekengistä. Niistäpä nyt mieltä piristävät ja innoittavat kuvat. Samalla kenkähankinta reissulla ihastuin myös eräisiin Ecco-saappaisiin, mutta en raaskinut ostaa. Viime perjantaina lähdin asiasta tehden niitä ostamaan, eikä niitä enää ollutkaan. Noh´ystävällinen myyjä tilasi ne minulle ja hintakin oli laskenut 20 %!

Nämä toimittavat entisten lässähtäneiden aamutossujen virkaa. Olisi pitänyt ottaa niistäkin kuva ja laittaa sitten myös ennen ja jälkeen vertailu. Nämä ovat toisin scic, kuin ne entiset. Toki niistäkin tykkäsin kovasti.

Näistä tuli oikein nostalginen mieli. Joskus olen samanmalliset omistanut. Mokkanahkaan olen heikkona. Kokoelmiin kuuluu aina osaksi mokkakenkiä.Nämä passasivat ihanasti paremman housupukuni kanssa. Ja moneen muuhunkin perusasuun sopivat täydentävästi.

Kaikki nämä esittelemäni uudet kengät tuntuvat ihanan mukavilta jalassa, aah. Vuosiin minulla ei ole ollut nahkasaappaita. Ei ole ollut tarvetta?

Tai, hankinhan muutama vuosi sitten jonkun hormonihäiriönkö seurauksena yhdet ”tosimakeet” saappaat. Hyvältä tuntuvat nämäkin jalassa, mutta liukkaalla sitten ovatkin epämukavan liukkaat. Pari kertaa olen näitä käyttänyt. Pidän kovasti, mutta olen liian ujo näihin saappaisiin

Niinpä, arvasin, että tämän illan ottaa toistamiseen tämä älykäs ja/mutta koskettava elokuva Teemalta.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kenkiä olet ostanut. Ja vielä kun tuntuvat ihanilta jalassa niin todella onnistuneita ostoksia ovat!
  Minun pitäisi talvitakki ostaa mutta miten niin laiskottaakin tuo vaatekaupoissa kiertely ja vaatteiden sovittaminen:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväin!

  VastaaPoista
 2. Ekat ja kolmannet kengät ovat herkulliset, määkin tahtoisin! Vaan kun en koskaan käytä hametta, niin saappaillakaan ei ole käyttöä.

  Magnolia on siitä erikoinen, että vaikka minustakin se on täydellinen elokuva, en halua katsoa sitä usein. Eilen sitten pitkästä aikaa jäin istumaan sen äärelle ja nautin! Se ei tarjoa valmiiksi pureskeltua viihdettä, vaan haikean kutkuttavalla ja älykkäällä tavalla vie asioita yllättävästi eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Susanne; tuttu tunne tuo laiskotus vaatteiden sovittamiseen. Pitää oikein henkisesti ja muutenkin tälläytyä sekä varata aikaa, että homma sujuisi ja siitä saisi nautintoa. Parhaimmillaan se voi olla tosi kivaa.
  Kiitos samoin sinullekin ystäväin!

  Katriina; sepä se kun ei käytetä hameita. Minullakin hameet tekisivät oikeutta säärilleni/saappailleni, mutta ei, ei vaan tule pidettyä hameita juurikaan. Nyt laitan itselleni tavoitteeksi hameet! ;)

  Voi, tuo oli hyvin Magnolia-elokuvasta sanottu! Vaatii kyllä katsojalta. Tämä oli kolmas kerta kun katsoin ja oli kyllä hyvin palkitsevaa.

  VastaaPoista
 4. Tuollaisia korkekorkoisia saappaita taitaa täältäkin löytyä, olen niin lyhyt ja joskus haaveilen hiukan pituutta ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvänen aika, sun aamutossut on kuin mun ensi suven sandaalit. Tykkäsin niin, että ostin kahdet! Waude: hienot saapikkaat. Jos kovin liukkaat, älä sure, ne mun postaamat niittikorkokengät ovat vielä liukkaammat. Heti helpotti, eikö;-)

  Me aletaan juuri syödä yhtä herkkua, viinipullo on avattu, Buika soi taustalla ja kynttilät on sytytetty...Myöhemmin aiomme katsoa Välikaton Feetun tuomaa Brothers & Sisters -sarjaa. Onneksi mieheni jaksaa jakaa innostukseni ko. draamaan. Tunnelmallista viikonloppua, Rita!

  VastaaPoista
 6. Leena; noh´vähän puntaroin noiden tossujen kanssa; kotikäytössäkö vain vai kesäkenkinä. Voi olla, että pääsevät kanssani Prisman kauppareissuillekin ja muuallekin.
  Joo, helpotti. Ja voinhan käyttää saappaita suutarilla ja entrata tuon liukkauden pois.

  Hyvältäpä kuulosti lauantain iltaohjelmanne ja puitteet! Meillä perinteinen lauantaisauna ja sitten ilallisen teko. Salaatin äsken kokosin. Saunan jälkeen tykkään kuohuviinistä. Kiitos, samoin sinulle, Leena!

  VastaaPoista
 7. Hannele;förlåt, nyt vasta näin kommenttisi! Sama täällä, just 160. Korkeat korot laajentavat näköalaa kummasti.;)

  VastaaPoista
 8. Kauniit sisäkengät tai sanoitko tossut. Minä ostin Marokosta myös pikkasen samantyyliset.

  Hyviä ostoksia olet löytänyt.

  VastaaPoista
 9. Arleena; kyllä, tossun tehtävää saavat hoitaa;) Mutta en kai malta niitä vain kotona pitää.
  Espanjalaiset nämä minun. Tekevät naisellisempia (perinteeisesti) etelämaalaiset kengistäkin.

  VastaaPoista