sunnuntai 17. tammikuuta 2010

ILOISENA ESITTÄÄOi, kuinka iloiseksi sai pojan yllätys, tämä videopätkä. Harmittelin tuossa edellisessä postauksessani, kuinka huurremaiseman kuvaukset jäivät itseltäni kuvaamatta. Tälläpä nyt korvaan sen puutteen;) Nämä meidän maisemat eivät ole luontojaan kovin kauniit, mutta eivät aivan rumatkaan. Vasta muutama vuosi sitten aloin oikein tosissani pohtimaan oman ympäristön ja pihapiiriin kauneuden ja viihtyisyyden parantamista. ”Aikaisemmin en ymmärtänyt, mutta nyt olen oikealla tiellä”. Onneksi olen kuitenkin sen verran käytännön ihminen ja aloin myös tarvittaviin toimiin saadakseni näkyvää aikaiseksi. Ja, kun huomaa aikaisempien käsitysten omasta osaamattomuudesta olleen vääriä, ilostuu, rohkaistuu ja innostuu.

Kaikkea hyvää alkavalle viikolle!

8 kommenttia:

 1. Olipa kaunis video, kuvineen ja musiikkeineen. Niin rauhallinen tunnelma! Kiitos sinulle kun julkaisit pätkän ja kiitos myös pojallesi. Haluaisin itsekin opetella liittämään videonpätkiä ja musiikkia yhteenmutten ole ehtinyt vielä syventymään aiheeseen.
  Mukavaa alvaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Rita, olet oikealla tiellä;-) Mutta toisaalta, myös muutos on oikea tie. Minä olen nyt kohta 25 vuotta pitänyt tällaista puutarhalehtipuutarhaa (ja keväällä munaan vielä itseni televisiossa;-) ja nyt on muutoksen aika. Annan puutarhani osittain villiintyä ja olen jo valinnut kasvit/kukat, jotka saavat rehottaa missä ikinä haluavat. Toisaalta minua kiinnostaa myös liittää puutarha osaksi luontoa. Siis tarkoittaa muutakin kuin yksi lumikon kolo kalliossa tai kymmen pönttöä linnuille puussa. Kevään aikana teen asiaa käsittelevän kirjan blogiini. Puutarhan pitäminen nuorentaa kuin intohimoinen rakkaus: Pidetään molemmista kiinni!

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika, miten upea video! Miten taitavasti Johannes käyttikään kameraa ja musiikki oli kuin juuri tarkalleen rytmissä riippakoivun oksien värähtelyyn...Uskomatonta!

  VastaaPoista
 4. Ihana video. Harmi että tuo huurteinen taikatalvi loppui jo.

  VastaaPoista
 5. Maaretta; kiitos! Nämä 70-luvulla syntyneet pojat eivät ole enää sitä moponruuvauspolvea, vaan tietokone-, diki- ja videovärkkääjäpolvea. Musiikilla saadaan ihmeellisesti maisemakuvaa eloisaksi ja kauniimmaksi - täydentämään kokonaisuutta. Varmasti vielä opit taitavana kameran käsittelijänä myös videolajin, kunhan saat siihen paneutua. Mukavaa viikkoa sinulle myös!

  Leena; kyllä, kyllä ja välistä polullakin;) Kunnioittava puutarhaura, 25v. Olen vasta aloittelija rinnallasi. Odotan innolla tuota kevään puutarhaohjelmaa. Olet rohkea, munaamisvaarapelon voittanut! Tuo lupa puutarhan villiintymiseen ja luonnonmukaisuuteen kuulostaa hyvältä. Omaa personallisuuttaan voi ilmentää puutarhallaan. Ja varmaan se sieltä pukkaa näkyviin jokaisella puutarhaharrastajalla, joka on siihen sydämellään ja persoonallaan ryhtynyt.
  No, nythän näin 55v on korkea aika huolehtia nuorennuksesta ja välttyä ennenaikaiselta vanhenemiselta, siis puutarhaa ja intohimoa, kyllä.

  Kiitos, joo, kaunista katsottavaa Johannes on videoinut ja editoinut. Ilahduttaa silloin tällöin lähettämällä tällaisia meille.

  Pioni; joo, tykkäsin kyllä itsekin ja tällaistahan mielellään levittelee. Taikatalvi loppui, mutta onneksi monessa blogissa on näistä ihanan satumaisista talvikuvista saanut nauttia.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis video! Mieli oikein lepäsi kuvissa ja musiikissa. Voi kun minäkin osaisin tehdä tuollaisen, se on niin upea!
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle ystäväin!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana video!
  Taitavasti tehty, musiikki sopi siihen kuin nenä päähän, upea!

  VastaaPoista
 8. Susanne; Kauniista lumimaisemasta kaunista saatu. Varmasti oppisit! Jotkuthan onnistuvat jopa kännykän videolla.

  Harakka; eikö vain! Musiikkilla viimeistelty,juu.

  VastaaPoista