sunnuntai 27. joulukuuta 2009

VALKEAA JOULUA


Näin siinä sitten kävi, kun muutama miljoona suomalaista toivoi valkeaa joulua. Ja minusta tuntui äsken lunta lykätessäni, että kaikkien toiveet osuivat juuri meidän pihalle ja vielä näinä päivinä, kun mieskin on kotoa poissa. On ollut muuten koko joulunajan, aika paljonkin poissa kotoa. Mutta ehei, ei ole kysymys mistään perhedraamasta. Yritän tässä hieman salaperäiseltä vaikuttaa ja herättää uteliaisuuttanne. Kerron, suorastaan paljastan aivan lähipäivinä, mistä oikein on kysymys miehen poissaoloon vuoden tärkeimpään juhla-aikaan.

6 kommenttia:

 1. Kyllä nyt uteliaisuus heräsi olet niin salaperäinen. Toivottavasti et kovin kauan pidä meitä jännityksessä:)
  Oikein ihania vuoden viimeisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Rita, tätä ei killata! Ensin melkein kerrot ja sitten et kuitenkaan;-)

  Eikö ole kuitenkin kuivaa, kevyttä lunta, jota on ilo lykkiä. Kyllä piisaa meidänkin pihalla. Ja työnnettiin puutarhaan kivoja kulkuväyliä, jotka pidetään auki koko talven.

  No, täytyy muistaa seurata mitä teillä nyt oikein tapahtuu...

  VastaaPoista
 3. Täälläkin satoi lunta noin 2 senttiä. Just sen verran mitä tuuli Tapanina vei.

  VastaaPoista
 4. Susanne; kiva kun onnistuin herättämään uteliaisuutesi. Muutaman päivän päästä "paljastan" ja yritän saada n"äyttäviä" kuvia.

  Leena; ei ole tapanani ollut härnäillä kanssaihmisiä salaisuuksilla, vaan nyt olen itse vain niin malttamaton tämän asian kanssa.
  Joo, lumi oli oikein ihanne lunta lykkimiseen ja samalla tuli hyvää hyötyliikuntaa. Oikeastaan mihinkään työhön minulla ei ole nurjaa tai kärsimys asennetta.

  Arleena; näinpä se luonto järjestää. meillä satoi eilen hiljalleen 5 senttiä, jonka lykäsin ja taas iltasella, miehen kotiinnuttua, lykäsimme toiset 5 senttiä. Tänään satoi taas lisää.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään lumen luomisesta, ilmaista kuntoilua :) Mulla sopivan kokoinen lapio, saan juosta useemman kerran..

  VastaaPoista
 6. Hannele; minäkin käytän "naisten lapiotani". Vaikka voimia varmaan olisi raskasta lumikolaa lykätä, tykkään tuosta sirommasta ja keveämmästä lapiostani. Kolmekymmentä vuotta sitten ostin semmoisen puutarhajyrsijän ja siinä yhteydessä hankimme myös siihen lumilingon. Se linko toimii edelleen, mutta ei mies ole sitä enää käyttänyt pariin kymmeneen vuoteen. Enkä minäkään puuterhajyrsintäni. Mutta ensi keväänä taidan sitä kokeilla...

  VastaaPoista