lauantai 24. lokakuuta 2009

VIIKON ANTIA


Viikko on kulunut tasaisen rauhallisesti, ilman mitään kovin näkyvää tai repäisevää tapahtumaa tai aikaansaannosta. Vaiheessa olevia töitä on saatu lähemmäs lopullista valmista. Vinttikammarin listat laitettua jiiriin ja paikalleen. Kämppään hankituksi uusi tulisija sekä laatat tulisijan alle.

Viikolla useana päivänä oli mentävä sinne tänne, niin että päivistä tuli häiritsevän rikkonaisia eikä oikein osannut keskittyä kotohommiin. Kuitenkin tyytyväisin mielin tässä arjessa…

Eilen illalla otettiin vähän förskottia ja kokeiltiin tunnelmoida puolivalmiissa ulkorakennus- ”kämpässä” . Siivosin sen päivällä ja piilottelin remonttivälineitä näkymättömiin. Puhdistelin pihakalusteet ja kannoin ne kämppään. Nautittiin sitten siellä miehen tekemää illallista takkatulen ja kynttilän valossa. Oikein onnistunut fiilistelyilta! Istuttiin lähes parituntia mukavia jutellen ja nauttien tähänastisesta aikaansaannoksesta ja hieman myös tulevaa suunnitellen.

6 kommenttia:

 1. Kaunis tunnelmallinen kuva!
  Teillä on ollut siellä ihana ilta kynttilän ja takkatulen valossa. Tuollaiset hetket on niin arvokkaita kaiken kiireen keskellä.

  VastaaPoista
 2. Totta Susanne. Eikä tarvittu radiota tai televisiota. Tunnelma syntyy perusasioista; hyvästä illallisesta, mukavasta yhdessäolosta, kynttilän valosta ja takkatulesta.

  VastaaPoista
 3. Tuohan oli mukava idea siirtyä pois vaikka vain pienen matkan uuteen ympäristöön. Joskus on hyvä jutella ihan kiireettä ja nauttia hyvästä ruuasta.

  VastaaPoista
 4. Just niin, Arleena. Joskus kotona toisessa ympäristössä, ulkona katoksen alla, saunan terassilla tai vanhan kuusen alla piknikillä/ illallisella tuntuu tosi mukavalta.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ihan oikein, työkalut piiloon ja nauttimaan.

  VastaaPoista
 6. Hannele, eikös vain olekin hyvä juhlistaa välillä arkea, etenkin kun jotain työläänpää on saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista