perjantai 30. lokakuuta 2009

MUKAVA VIIKKO

Sangen mukava työviikko. Päivittäisistä eteen tulleista haasteista hyvin selvitty. Torstaiaamu oli aivan ihana, leutoa, taivas punertava. Päivä valkeni aurinkoiseksi ja jatkui valoisana iltaan saakka. Hyvällä vireellä ja mielellä koko päivän ahkeroi. Sama vire ja mieli jatkui myös työpäivän jälkeen kauppareissulla, jossa jokaisen tutun kanssa tuntui iloistajuttua piisaavan.

Työhuoneeni ikkunasta näkyvä keltainen koivu ilahduttaa kauneudellaan.
Tänä aamuna ei sitten enää edennyt samalla vireellä. Mutta päivänpäätteeksi kaikki työt saatiin kuitenkin asianmukaisesti tehdyksi. Ylityön puolelle se kuitenkin vaati venymistä. Tyttären kanssa kävimme lähikaupassa kahdenpyhän ruokaostokset tekemässä. Sitten kotona miehen kanssa puolentunnin pikasiivous. Nyt saunan jälkeen, tässä koneen äärellä tuntuu hyvältä. Hetken hengähdys rauhoittumista. Huomenna perinteinen pyhäinpäivän hirvikeittolounas paikallisen metsästysseuran majalla. Ja jos perinteitä jatkamme, kutsumme lounaalta kahville mieheni kaksi tätiä. Huomenissa varmistan asian.

Ihan vain tunnelman vuoksi laitettiin uuteen takkaan tuli.

3 kommenttia:

 1. Nyt onkin takkatulen ja kynttilöiden aikaa

  VastaaPoista
 2. Komea koivu kuvassasi ja niin tunnelmallinen kuva takastasi!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Arleena, olen kokenut tämän pyhäinpäivän aina taitekohdaksi, josta mieli alkaa suuntautumaan joulua kohti. Siihen kuuluvat nimenomaan kynttilät ja tulet.

  Susanne, kaiken alastomuuden keskellä tuo koivu keltaisessa asussaan oli tosi näyttävä, ilo silmälle.

  VastaaPoista