sunnuntai 11. lokakuuta 2009

SUOSIOLLISTA SÄÄTÄ


Takana taas mitä ihanin viikonloppu! Sää suosi ainakin täällä länsirannikolla. Lauantai ja sunnuntai olivat yhtä auringonpaistetta. Naantalin järkyttävä onnettomuus synkisti kyllä mieltä.

Lauantai meni sisällä hautajaistarjoiluissa .Ystävä soitti viikolla ja kysyi tarjoiluryhmään mukaan. Empimättä lupasin. Vaikka noissa puuhissa yleensä lähes työpäivä kuluu, on siellä kuitenkin aina naisten kesken niin mukavaa, että mielellään osallistuu. Kylällä on pitkät perinteet tällaisesta toiminnasta. Tarjoiluryhmät pyörivät Maaseutunaisten toimesta erilaisissa ilo- ja surujuhlissa. Pari, kolme kertaa vuodessa tulee osallistumiskerta kohdalle.

Tänään sunnuntaina sain kukkasipulit maahan. Jännittävää seurata keväällä tulevatko mullan alta esille. On se kumma, kun työviikko taas maanantaina alkaa, olisi paljon mieluisampaa puuhailla kotona kaikenlaista kivaa. Mutta aivan mukava taas töihin viikoksi palata. Sovimme nyt työkaverin kanssa vuorottelevamme lyhyemmän jakson: viikko työtä ja viikko vapaata. Näin vuoden loppuun. Harkinnassa on josko pyytäisin jatkoa tälle vuorottelulle. Mukavia suunnitelmia/haaveita mielessä pyörittelen. Ja kivastihan ne ovat yleensä saatu toteutetuksi.
Tämä on viimesyksynä poikani kuvaama ja editoimaa. Kaunista ruskaa silloinkin.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva tuo kissan syyspäivä! Tekijä on kyllä osannut asiansa, kauniita leikkauksia ja selvä juoni.
  Ihanaa, että on mahdollisuus tuollaiseen työn puolittamiseen ja tilaisuus tehdä jotakin muutakin kuin sitä samaa, mitä aina ennen.

  VastaaPoista
 2. Poikasi on tosi taitava. Ihana oli tuo kuvapätkä!
  Ihan kuin minun suusta tuo että olisi mieluisampaa puuhailla kotona kaikenlaista kivaa kuin lähteä töihin:) Huh kun meni taas nopeasti tämäkin viikonloppu.
  Minäkin istutin kukkasipuleita. Toivottavasti keväällä nousevat esille teillä ja meillä!:)

  VastaaPoista
 3. Todella taitavasti tehty video..ihana kissa...oli kiva katsella..mukavaa että välitit sen meille kaikille.
  Täällä odotellaan lunta..
  Mukavaa alkanutta viikkoa...

  VastaaPoista
 4. Toivottavsti pääset auttamaan muissakin "juhlissa" kuin vain hautajaisissa..

  VastaaPoista
 5. KIITOS ILAHDUTTAVISTA KOMMENTAISTANNE!

  Katriina, joo tykkään itsekin tuosta videosta. musiikki sopii hyvin kissan liikkeisiin ja luonnon kuvauksiin. Työn puolittaminen on ollut kyllä mainio asia! Puolivuotta kerrallaan kokeilumielessä olen tätä työtapaa toteuttanut. Nyt on taas harkinnan alla josko jatkaisin vuoden alusta samaa. Vaikka rahaa tulee vähempi on elämä silti rikkaampaa.


  Susanne, poika kuvaili jo lapsena siskonsa kanssa omia videoitaan, kivoja. Taito kasvaa tekemällä.
  Joo, olen huomannut tuon mieltymyksen värkätä mieluummin kaikkea kivaa kotona kuin lähteä töihin. Kai se tulee tämmönen tunne, kun työvuosia on riittävän paljon ja aina työelämässä ollut. Mutta vielä on kuitenkin kivaltakin työelämä tuntunut. Mukavaa seurata mitä mullan alta keväällä nousee. Nämä pihanhoito asiat ovat minulle aivan uusia asioita, innostavia.


  Krisse , kiitos kehuista, tykkään itsekin, että taitavasti oli poika tehnyt. Ja siksi sitä varmasti ylpeänä haluankin esitellä.J Se täällä blogimaailmassa on ihanaa kuinka iloja ja murheita voidaan keskenään jakaa. Paljon olen saanut teiltä muilta ja ihanaa jos välillä voi myös jotain itse toisille iloistaan jakaa. Nastarenkaat on vaihdettu ja lumentuloon varauduttu. Mutta on vielä itsellä niin kesämieli. Hyvää alkuviikkoa sulle myös!


  Hannele, kyllä välillä hääjuhliinkin pääsee kokkiporukkaan

  VastaaPoista