sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

KEVÄTTÄ ILMASSAAamusta päivää alkaa! Ja alkoikin ihanalla auringonpaisteella. Mittari näytti yllättäen yli kahtakymmentä astetta. Aamulla oli tehtävä eräs homman johon tarvitsin autoa. Oma autoni oli tyttären lainauksessa. Piti hoputella miestä laittamaan autoaan lämpiämään. Toki itsekin osaisin...

Kotiin palatessa lehden laatikosta ottaessani näppäsin myös tämän kuvan "postilaatikolta kotia päin".Puoleltapäivin pakkanen oli jo hellittänyt purevimman otteensa ja aurinkoinen tuuleton sää houkutteli aremankin ulos. Isäntä nosti penkkiä ulkorakennuksen seinustalle, jihuu! Naapurin Etikin, tottakai meidän mukana.Terassikausi tuli näin suuremmitta seremonioitta avatuksi.Maaliskuu maata näyttää...Talon päätyseinä on kaikista lämpimin paikka. Siirryttiin tutkimaan tämänhetkisiä puitteita. Isäntä siirsi enimpiä lumia pois ja laastiin penkki ja laitettiin tyynyä alle.Siinäpä kelpasi nenä kohti aurinkoa lekotella. Voi mitä kevään ääniä; lintujen sirkutusta, räystäiltä tippuvien pisaroiden ropsetta ja etäämmältä kuuluvien (onneksi) moottorikelkkojen jatkuvaa ujellusta.

6 kommenttia:

 1. Heissan!
  Vaaralan Krissen sivulta löysin tänne tieni ja pääsinkin heti ihailemaan aurinkoa:) Mukava ja lämmin paikka penkille, ja näkyy kisukin tykkäävän!
  Mukavaa ja edelleen aurinkoista maaliskuun alkua:)

  VastaaPoista
 2. mimosamamma kiitos käynnistä!

  VastaaPoista
 3. Hyvää keskiviikkoa Ritalle toivottaa Krisse.
  Flunssa on vienyt kaikki mehut ja ei jaksa mitään tehdä kun jo väsähtää.

  Mutta silti odotellaan kevättä...

  VastaaPoista
 4. Krisse, kovaa on flunssa ollut. Ne läheiset joilla on ollut, ovat poteneet liki 40 asteen kuumetta monta päivää, huh. Paranemista!

  VastaaPoista
 5. Tack för din visit Hannele!
  Käväisempä vastavisiitillä blogissasi - oikein Ruohtin puolella!

  VastaaPoista