torstai 16. kesäkuuta 2016

KAHDET YHDEN HINNALLA

Löysin ensiksi nämä Gaboren avokkaat, joihin ihastuin. Hinta hilliinnytti ja jatkoin etsimistä, kun oli kerrankin aikaa tutkia sopivia jalkineita ahkerille jaloilleni. Matkoilla ja etenkin kaupunkilomilla on tullut todettua kuinka suuresta merkityksestä kenkien toimivuus onkaan. Ja muutenkin, iän tuomien luun ja muiden vaivojen vuoksi kannattaa kiinnittää kunnon kenkiin huomio. Otan aina matkalle muutamat jalkineet, ne joilla on hyvä kuljeskella vaikka koko päivän ja sitten jotkut fiinimmät joilla illastamaan ja iltaa istumaan. Mutta nytpä noista vuosia palvelleista pari paria alkaa olla loppunsa edellä. Ehjinä ovat vielä pysyneet, mutta virttyneiltä vaikuttavat ja nuupahtaneilta, väritkin väljähtäneet. Turhamaisuuttani en lenkkareita laista, eivät vain miellyttäviltä tunnu, eivätkä hyviltä näytä.


Kahdet yhden hinnalla, kun jätin hintavammat hankkimatta, jee! Gaboren mokkaiset ja DANI GARCIAn pirtsakat avokkaat. Kiva näiden uusien kenkähankintojen, kun ei parane säästää pitämällä hyllyllä, vaan heti jalkaan ja menoksi, niin muokkautuvat sitä nopeammin palvelemaan tarkoitustaan.

6 kommenttia:

 1. Ostan melkein aina Gaborit<3

  Somat ovat ja noilla menet jo vaikka kuinka monta kilsaa ja myös ulos syömään. Minulla on alppimatkoilla viikoiksi monet, monet kengät, mutta yleensä olen selvinnyt pinkeillä tennareilla, joita toki vaihdan, sillä ostin kahdet!

  Nyt on niin, että huikeat korot ovat mennyttä elämää: Polveni ei kestä. Vertaiskärimys auttaa, sillä Victoria Beckenham, tyyli-ikoni, kertoi lääkräinsä kieltäneet häneltä korkeat koorot sekävaivojen takia:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, silloin kun ollaan jossain mielenkiintoisessa paikassa ja haluaa mahdollisimman paljon nähdä, pitää päästä vaivatta liikkumaan! Onneksi saa monenlaisia muunlaisia kauniita kenkiä kuin korkkarit. Istumiseen voi sitten niitäkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Se tästä saituudesta kylläkin, että aina on pukeutuminen ja valinnat vailla täyttymystä, kun on tehtävä kompromissi kukkaron ja oman mieltymyksen kesken. Toisaalta aivan viisasta hankkia vain mihin varaa. Toisaalta kenkiä käytän jopa 10 vuotta, joskus pitempäänkin...

   Poista
 3. Kauniita ovat!
  Hyvää juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista