keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

PORKKANOITAJoku pieni porkkana pitää liikkeellä, saa ahkeroimaan ja toteuttamaan tavoitteita. Itselläni ainakin toimii mainiosti.  Nyt osa-aikaeläkkeen vapaa-ajan lisääntyessä, asetan muutamia tavoitteita/työtehtäviä kodinkunnostusta ja viihtyisyyttä ajatellen.


Hyvänsään aikaan tulee ahkeroitua risusavottaa tehden. Samalla saa sopivasti liikuntaa ja kaloreita kulutettua, kun on tullut sorruttua useampaan otteeseen kakkuihin ja sen sellaisiin. Lumikenkäily on mukavaa ja piristävää liikuntaa. Näistä ulkopuuhista saadut hyödyt ovat jo itsestään pieniä porkkanoita; maisemanparannusta, kunnonkohennusta ja virkistystä.


Jo pitempään pänninyt makuuhuoneemme epäviihtyisyys ja epäjärjestys. Visio on kyllä ollut paremmasta, mutta ei oikein virtaa sen alulle saattamiseksi, saati toteuttamiseksi. Tarkoitus oli heivata vuoteen molemmilla puolin olevat korkeat kaapit huit hiiteen ja laittaa vuoteen toiselle puolelle seinustalle pitkä laatikosto. Lopulta sain tempaistuksi, käytiin jopa huonekaluliikkeessä. Päädyttiin kuitenkin tilaamaan samaa sarjaa samasta paikasta mitä aikaisemminkin. Ja oi tätä onnellisuutta kun laatikosto on nyt paikallaan! Kummasti kylläkin, tällaiset korjaukset aiheuttavat aina lisäkehittämistä, nykyinen vuoteenpääty näyttää uuden laatikoston rinnalla tosi kölsöltä. No, kehittämis- ja muutostyöt makkarissa  jatkuvat.


Huhtikuun puolessavälissä sitten isompaa porkkanaa, kun pääsee pääkaupunkiretkelle konserttiin! Josko myös lahjakorttia käytettäisiin. Samalla reissulla olisi tosi mielenkiintoista ja hienoa päästä vielä käymään vasta  konservoituun Kansalliskirjastoon. Hotellista helppo matka.
Mikä riemu, kun VR alensi junalippujen hintoja, jee!

Nämä pari kohdetta olisivat myös tosi kiinnostavia.
Ehkäpä jokunen kerta käydään.

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja selkeälinjainen laatikosto. Raikas ilme ja sopii yhteen kauniin päiväpeitteen kanssa.
  Aurinkoista viikonjatkoa sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyviä kokemuksia tästä laatikostosarjasta, TV-taso ja laatikosto jo aikaisemminkin hankittu.

   Kiitos, samoin teille!

   Poista
 2. Minäkin kävin alennuksella Espoossa, junalla pääsee niin helpolla!
  Pääsiäislauantaina näkyy AlfaTV:llä klo.21.30 (kanava 15) dokumenttimme Namibiasta!
  Pekka Simojoen ja EtCetera-kuoron vierailusta Ambomaalle. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloitsen näistä helpottuneista matkayhteyksistä!
   Pitääpä olla lauantaina valmiustilassa katsomaan.
   Hyvää Pääsiäistä teillekin!

   Poista