perjantai 11. heinäkuuta 2014

PÄIVITYSTÄ


Hävettää tämä pitkittynyt äänettömyys Blogin puolella, mutta olen helppoutta siirtynyt facebookin puolelle. Ipadilla on helppoa ottaa kuvia/videoita ja siirtää ne reaaliajassa facebookiin. Olen innostunut asiasta sen verran, että blogi on sitten jäänyt ja pidän täältä nyt toistaiseksi taukoa. Kiitos tähänastisesta teille kaiklle! Olisi opeteltava iPadilta siirtämään kuvat suoraan blogiin. Senkin varmaan opin, luulisin. Olisi myös mielenkiintoista oppia editoimaan videoitaan, kun nyt ne ovat vain kertaluontoisia  hyvänonnen otoksia. Jos teistä joku on kiinnostunut facebookkaveruudesta kanssani, niin voin nimeni antaa, Leena Lumen jo löysinkin!

Heinäkuu on ollut ihanan upeaa aikaa, kyllä kelpaa, meressäkin uitu! Lähde tästä nyt mukaviin pihapuuhiin; istutan uuden kirsikkapuun ja muutaman sinikatajan. Oikein nautinnollista viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Hävetä et saa, nauti hienoista kesäilloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (iPadilla helppo laittaa kuvat tännekin :)

   Poista
  2. Nautittu on hienoista kesäilloista, kyllä, kuten tänäänkin.
   Kiva Hannele saada sinua myös facebookin puollelle tavata!

   Poista
 2. Hei Rita, minä blokkaan lähes yksinomaan ipadilla ja kuvien siirto onnistuu icloudin kautta vaivatta, kun sen kerran opettelin. Facebookissa en ole, joten toivottavasti käyt vielä välillä näissäkin maisemissa. Vaikka minullakin on välillä taukoja alun innon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että noin sujuu! Enköhän minäkin vielä joku päiviä opettele ja blokkaa ipadilla vaan. Kesäaika verottaa kaikkilla blogiharrastamista, uskon.

   Poista
 3. Näin tahtoo olla, että naamakirjan puolella on helpompaa ja nopeampaa päivittää ajoittain elämäänsä ja tekemisiään. Samalla tulee oltua yhteydessä moniin sukulaisiin. Lähimmät ystäväni, joita on vain muutama, eivät ole mukana missään sosiaalisessa mediassa, eikä heidän kanssaan tule sitten edes soiteltua.

  Blogia voi kyllä kirjoittaa tabletilla, mutta en minäkään ole opetellut siirtämään kamerakuvia, koska ne ovat picasa-albumeissa. Sen joutuu aina tekemään tietokoneella, ja sitä taas ei viitsi kovin usein enää edes aukaista:)

  Oikein antoisaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ujostelin ensin alkuun naamakirjaan menemistä, mutta omana itsenä ja samanlainen asiallisuus kuin täällä blokissakin, niin ei mitään huonoja ole joutunut kokemaan sielläkään.

   Minulla on tässä tabletissa erikseen vielä näppäimistö, joten sen suhteen helppoa kirjoittaminen. Aika hitaasti uusia asioita opettelen, mutta kuitenkin edistystä koko ajan :)

   Kiitos, sitä samaa sinullekin!

   Poista
 4. Pihapuuhasi kuulostavat mukavilta, meillä on rehkitty heinäpaalien kanssa;)
  Jos joskus tulen faceen, pyydän sut kaveriksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta tänä iltana sain kolme sinikatajaa istutetuksi. Mainiot kasvuun auttavat olosuhteet. Jospa huomenna vielä viimeiset kaksi katajaa istutan. Mielenkiintoista elokuun lopulla nähdä miten kaikki istutukset ovat menestyneet. Alkukesän kukkapenkin uusiminen onnistui sekä jäännöskukkien sijoittelu muualle.

   Mukaan vaan faceen!

   Poista
 5. Sähköpostin kautta olen kauan ollut yhteysessä serkkuihini, ei sitä etanapostia tule paljon lahetettyä.

  VastaaPoista
 6. Heinäkuu onkin se ehdottomasti paras kesäkuukausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tänä vuonna erityisesti on siltä tuntunut! Tänä iltanakin, vaikka ukkosti ja satoi, niin auringonpaistetta loppuillasta saatiin :)

   Poista
 7. Rita, hurjaa! Sain minäkin iPadin jo toukokuulla synttärilahjaksi, mutta en osaa sillä tehdä muuta kuin katsoa Solsidanin jälkijunassa ja vastata kommentteihin, jos olen kotoa pois. Kiva, että muistutit, että halusin sen lelun just kuvien takia!

  Minä en kovastikaan viihdy facessa, vaan blogi on vieläkin mun juttuni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi on laadukkaampaa ja syvällisempää, näin koen. Itselläni on nyt jokin "pintaliito" vaihe elämässä, kun en jaksa kunnolla syventyä blogiin. Ensi vuoden alusta alan vähentämään työkuvioita ja elämään enempi oman näköstä elämää :)

   Poista