lauantai 17. toukokuuta 2014

OMALTA KYLÄLTÄOi,  mikä ihana kesäpäivä lauantaina!
Ihanan kesäisen sään lisäksi siihen sisältyi herkuttelua pariin otteeseen.  Ensin Jukkolanmäen navetanvintin upeissa puitteissa,  näyttäviä ja maistuvia kakkuja nauttien sekä erilaisia juustoja maistellen ja elävää musiikkia kuunnellen.  On se vaan hienoa, että omalta kylältä löytyy tällainen laadukas paikka ja tällaisia taitavan luovia. Ja sitten isän luona välivuosi syntymäpäiväkahvittelua, jossa sielläkin siskon hankkimia ihania kakkuja. Muutenkin oli mitä mukavin tuokio yhdessä läheisten kesken. Nyt saa kyllä herkut jäädä joksikin aikaa. Ja se ihanaa vielä, että sai taas tälläytyä vähän hienompaan :)
Kuvan siirtäminen ei onnistunut?

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi, multa jäi tuo kokematta. Oltiin ostamassa pojalle rippipukua eilen kaupungissa ja sen reissun jälkeen ei jaksanut kun istuskella kotona:) no joo, ostettiin me muutakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi missaus. Oli kyllä taas upeita kakkuja, kuten fb:ssaan mainostivat! Pettämätön paikka! Navetanvintistä näyttäisi muodostuvan pysyvä paikka näyttäville ja laadukkaille pidoille, takuulla. Sama tunne oli aikoinaan Wohvelikahvilan suhteen ja on pitänyt paikansa.

   Mukavat perhejuhlat teillä tulossa.

   Poista