torstai 28. marraskuuta 2013

VIIMEINEN TYÖPÄIVÄEilen en vielä voinut tuoreelta tunteitani tulkita ja niitä sanoiksi saattaa,
kun mielessä myllersi  kaikki  kaunis ja hyvä
työkaverien kesken koettu ystävyys syvä.

Kaikesta siitä haluan teitä ystävät kiittää
ja hyvän toivotuksen kaikille tähän liittää!


Viimeinen työpäivä, läksiäiseni oli koskettava, kaunis, liikuttava kuin myös iloinen,  hienojen työkavereiden kesken vietetty hyvä hetki. He olivat myös huomanneet ja huomioivat  samaan päivään sattuneen syntymäpäiväni (59v). Siitäkin sitten riemua riitti ja koin jotain samanlaista lapsekasta hyvänmielen tunnetta kuin aikoinaan 10 vuotta täyttäessäni. Tilaisuudessa kuultiin  mieltä hivelevä puhe ja varta vasten tilaisuuteen vasta kootun naiskuoron laulua. 

Pidän itseäni tunneasioissa melko asiallisena tyyppinä, joka ei turhista tursaile eikä herkästi hötkyile. Mutta  temperamenttisuudeltani ja sosiaalisuudeltani olen nainen joka rakastaa ihmisten välistä  iloista, keskenään arvostavaa ja myötäelävää  kanssakäymistä. Joten tältä pohjalta en nytkään eilisessä tilaisuudessa juurikaan kyynelehtinyt, vaan enemmänkin liihottelin tilaisuudessa sydän ja pää pilvissä.  Mutta kotona sitten, kun vielä poika vaimonsa kanssa oli käynyt tuomisineen ja hiljennyin sohvalle istumaan, tulivat päivän ja illan koetut tunteet pintaan ja kyyneleet pakahduttavan kiitollisuudentunteen saattamana.                                                                  Hieno löytö

12 kommenttia:

 1. Olipa se ihana tilaisuus! Voin kuvitella tunteesi, sen kiitollisuuden hyvästä työpaikasta ja hyvästä työyhteisöstä. Tunnen itse samanlaista. Omasta yhteisöstäni on yksi lähtenyt tänä vuonna eläkkeelle ja kolme lähtee ensi keväänä. Kun monta tukipylvästä lähtee, jää meille muille uudenlainen työyhteisö, ja voi olla että pienempi yhteisö entisin töin.

  Onnea sinulle uuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tunsi ja tuntee itsensä todella rikkaaksi, kun saa kertomani kaltaista hyvää nauttia ja omistaa fiksuja työkavereita! Juuri tuollaista sain kuulla työkavereiltani, että menetystä kokevat.

   Kiitos!

   Poista
 2. Yhdyn edellisen kommentoijan sanoihin. Varmasti hieno ja koskettava läksiäistilaisuus. Sinulla nyt yksi ovi sulkeutui lopullisesti ja toinen ovi vastaavasti avautuu uuteen ja toivottavasti mielenkiintoiseen ja antoisaan työpaikkaan. Lämpimat onnentoivotukset myös syntymäpäiväsi johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työ ja työkaverit ovat aina olleet iloni eikä kitkaa ei ole ollut. Nautin työn antamista haasteista ja kun saa asiat järjestymään. Riitaisilta tai negatiivisilta tahoilta olen säästynyt. Yksi ovi on yt sulkeutunut ja uutta ja mielenkiintoista edessä, nöyrin mielin tästä eteenpäin.

   Kiitos kiitos!

   Poista
 3. Varmasti ihana juhla, ja ihanat muistot jää!
  Onnittelut sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat muistot ja kiitollisuus jäivät, kyllä!

   Kiitos!

   Poista
 4. Läksiäisjuhlat ovat aina haikeita, mutta jollakin tapaa riemullisia. Uusi työjakso odottaa edessä. Onnea sinne uuteen paikkaan.

  VastaaPoista
 5. Juuri näin sen koin, hienona loppuhuipentumana. Jäi hyvä tyytyväisyyden tunne tehdystä työstä, ennen kaikkea ihmissuhteiden onnistumisesta.

  Olen innokas myös uuteen tulevaan!
  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihania hetkiä niin ilossa, haikeudessa kuin sen kaiken jälkihehkussa.

  Hyvä biisi! Onnea tulevalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla vaikutuin läksiäistilaisuudestani. Ehkä iän myötä ihmissuhteiden merkitys vain kasvaa ja niitä arvostaa yhä enempi.

   Eikö vaan, yksinkertaisen raikas, kepeä ja tunnelmainen myös!
   Kiitos Leena!

   Poista
 7. Rita, toivotan onnea uuteen elämänvaiheeseesi! <3

  VastaaPoista