keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

UUSIIN SAAPPAISIIN
Uusiin saappaisiin ja menoksi, ihanaa!
Kerkesin jo surra huomisen Helsingin matkan kenkäongelmaa.  Koko talven olen tykännyt mukavissa farkuissa ja saapikkaissa liikkua. Vaan nyt kevään ilmojen lämmetessä ovat talvisaappaat liian kuumat. Tyylikkäät  italialaiset puolibootsit kyllä olisi, mutta niillä pitempään kaupunkikävely olisi rääkkiä. Niinpä keksin, josko löytyisi kaupasta ohkaisempia saappaita. Aikaisemmat tutut kenkäliikkeet olivat muuttaneet, enkä tiennyt oikein mihin mennä. Työkaveri neuvoi kirjastoa vastapäätä olevaan Click Shoes liikkeeseen - kehui palvelua ja kenkävalikoimaa hyväksi. Töistä päästyäni koukkasin liikkeen kautta, esitin toiveeni saappaiden suhteen ja samalla nuo saappaat jo näinkin. Varmaan vain viisi minuuttia ja olin tyytyväinen uusien nahkasaappaiden omistaja, etenkin kun olivat 40% alehintaiset.
Mukavaa päästä taas matkalle pääkaupunkiin ja mieluisissa tamineissa! Mielenkiintoinen tilaisuus odotettavissa. Viikonlopulla ollaan jo takaisin.

8 kommenttia:

 1. Huiman ihanat! Kunnon ratsastussaappaiden tyyliä.

  Ninäkin mietin, että mitä laitan huomenna jalkaani,kun lähden tytärtä tapaamaan Helsinkiin ja päädyin pinkkeihin, nahkaisiin koristossuihin;) Siis kuin Converset, joten M:kin arvostaa.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Ratsastussaappaita muistuttavat, totta.

   Aah, pinkit, ihanat!
   Mukavaa tapaamista ja loppuviikkoa sinulle myös Leena!

   Poista
 2. Tosi kauniit! Oikea löytö!
  Mukavaa ja mielenkiintoista matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikot suorastaan!
   Oli juuri sellainen voimakas intuitio, että tuolta liikkeestä löydän juuri haluamani saappaat. Ja niin tapahtui, viidessä minuutissa!

   Kiitos!

   Poista
 3. Uskomattoman ihanat saapikkaat. Näissä on sitä oukeaa swingiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa voi sanoa, että ensisilmäyksellä sopivat ;)
   Swingiä juu, lähes tanssimaan saavatkin ;)

   Poista