lauantai 12. tammikuuta 2013

Lazy weekend

Mainion laiska viikonloppu menevän työviikon päätteeksi, hyvä! Ulkonakin niin kylmää, että ulkoilu jäi pelkäksi autolla tehdyksi kauppareissuksi.

Päätin hemmotella itseäni, kuten kuvasta näkyy. Kotona vasta huomasin, että tuo toinen lehti olikin iltalehden liitännäinen, voi luoja! Noh, enköhän minä tämän kestä.


 
Mukavaa tehdä viikonlopulla ruokaa! Yleensä aika kevyesti syödään, koska lauanati illalla aina illallistetaan. Pakko laittaa todistusaineistoa tänään tekemästäni. Paistin ohuita kalkkunapihvejä, maustoin suolalla ja grillimausteella, ripottelin mustapippurituorejuustoa paistetuille kalkkunoille ja lisäsin sopivasti kermaa. Sitä sitten salaatin ja patongin kanssa. Mutta äitini tekemä kanelilla maustettu omenahillo teki ruuasta aivan erikoisen mahtavan makuista. Tätä tullaan tekemään ja syömään meillä vastakin! Oikeastaan tämä käy juhlaruuasta paremminkin.


Vaikka lauantaini meni laiskotellen, sain sentään jotain aikaiseksi myös. Työhön liittyvä opiskelu ja kirjallinen tehtävä on pikku hiljaa edennyt. Vaikka tämä on vain  parikymmentä sivua, olen sitä kauan tehnyt ja vähän kerrallaan. Nyt alkaa olla viimeinkin valmiina, mutta ei aivan. Etenen tästä edelleen samalla vauhdilla, niin saan sen hengästymättä tammikuussa valmiiksi. Olen kyllä aika tyytyväinen, jos  tämän toisen osan tästä opiskelusta saan suoritetuksi. 

Aikomani vapaapäiviä en ole vielä anonut, kun odottelen äidille aiottua toimenpidettä ja sinne menisin mukaan. Mutta tarkoitus olisi alkuvuodesta keskiviikot pitää vapaina. Jaksaisi sitten balettitunneillakin paremmin.

15 kommenttia:

 1. Upeat 'laiskan viikonlopun' antimet!

  Laiskottelu varmasti kannattaa, jo opiskelunkin takia. Levännein mielin projektin viimeistely sujuu varmasti kuin tanssi :)

  Toivotan ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät antimet, kyllä!
   Tiedän kokemuksesta laiskottelun hyväätekevät vaikutukset ;)

   Kiitos, sitä samaa sinullekin!

   Poista
 2. Mainion laiskat viikonloput ovat parhaita! samanlaisia varustuksia tahtoo minunkin kassiin kerttyä viikonlopun varalle. minun lehtivalintani oli uusi Iirsi-lehti. Olen tykästynyt siihen, luettavaa piisaa viikonlopun ylikin.Toivottavasti lehden linja säilyy samana.

  Yhtä mainiota sunnuntaitakin sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nämä ihanat viikonloput! Olen oikein tietoisesti päättänyt, että viikonlopulla työasiat ja muut huolet nollaataan ja teen vain kaikkea mieluisaa ja kiva.
   Tarkoitus oli valita juuri tuo Iiiris-lehti, kun siitä kehuja kuullut, vaan vahingossa tuon ilonan. ;) Ensi kerralla sitten Iiris!

   Kiitos, sinulle myös!

   Poista
 3. Minä hain viikonlopuksi ison kirjapinon kirjastosta, eiköhän se aiheuta laiskottelua koko viikonloppuun! Nyt on mun mielestä oikea aika lukea ja nauttia takkatulesta sisällä, en kaipaa yhtään ulos pakkasilla. Onneksi ei tarvi tehdä lumitöitäkään.
  Tunnelmallista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä, kirjapinon kera laiskottelu ja takkatuli! Ens viikolla käyn kyllä minäkin kirjastossa.

   Kiitos, sitä samaa sinulle!

   Poista
 4. Ihania viikonlopun hemmottelujuttuja olet ostanut. Nuo voisi hyvin olla minunkin hemmotteluostokset:)
  Valkoisia tulppaaneja katsoin meidän lähikaupasta, mutta olivat niin yli-ikäisen näköisiä että ostin sekakukkia kimpun.
  Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä jutut toimiviat hienosti hemmotteluun! Ajattelin minäkin ensin ottaa kaksi kimppua ja toisen erivärisen. Olivat kuitenkin lähikaupassamme hieman hintavampia, että ostin vain yhden ja valkoisen.

   Kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 5. Laiskat viikonloput ovat kyllä välillä tosi tarpeellisia.
  Mullakaan ei ollut tälle viikonlopulle mitään suunnitelmia, mikä tekee oikein hyvää. Silti on jopa tullut vähän siivottua;) Ja ulkoiltua, luettua, herkuteltua... Ja huomenna on vasta yövuoro, melkein kuin vapaapäivä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeellista, kyllä! Tällainen viikonloppu tekee hyvää ja palauttaa elämänilon. Olin viimeviikon alussa väsymyksestä suorastaan masentunut. Nyt alkaa valoa näkyä ja mielenkiinto tulevaan viritä.
   Löysin tällaisen mahtava blogin,
   Fortnam Gardens, katsoppa ja varmasti ihastut sinäkin!

   Pitkä viikonloppu sinulla, kiva! Sopivassa välissä yövuorolla saa mukavasti vapaata, vuorotyön etuja. ;)

   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 6. Hei, minä sain aikaiseksi vastata pitkästä aikaa haasteeseen ja haastanpa siihen sinutkin, ota tai jätä! Molemmat ihan ok:-)Haasteen löydät blogistani!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Ja tästä vain viisi päivää, niin taas on yhtä ihanaa ;)

   Poista